Adaş gene 2nci jant diyorum daylite hala sorgu olmaz böyle :)
Printable View
Adaş gene 2nci jant diyorum daylite hala sorgu olmaz böyle :)
uzman 2 ıyıdır :)
Kesinlikle daylite, feather çok fazla var :)
18 olacaksa feather ayak sayısı daha fazla ve tok duruyor..
Superturismoları almasaydım direk alacaktım daylite hem de o sarı çerçevesiyle :)
Güzel bi jant bence..
ultralite kolors desem?:D sarı ya da turuncu:D
2 daha çok yakışır bence
bencede daylite.. :) daha şekşi :)
daylıte bence
daylite bncede:)
37.50 lbs 16.8 kiloya denk.215-40-17 lastik zaten kafadan 8 kilo geliyor hatta runflatler 10 kiloya kadar çıkıyor.Hatta ve hatta aynı ebattaki p-zeroların kumhodan ağır olduğuna şahit oldum :) Bu hesaba göre feather 7 ila 8 kilo civarında ki 17" için en hafif jantlar arasındadır direk..
18" konusuna gelince mini sürücüsü olarak 18 e kesinlikle gerek yok diyorum..Hem takacağın lastik 205-40-18 sadece dunlopta var oda tanesi 450 tl dolayısıyla dandik lastik takacaksın hem de performans artırmak için jantları değiştirdiğini düşünürsek çaptan kaybederek yine kazanacağın momenti kaybedeceksin..Konfor konusu ise tamamen facia :) 45 yanaklarla bile sert araba..Ben 205-45-17'den 215-45-17'ye geçmeyi düşünüyorum.
Feather ile daylite arasında benim ikiside hoşuma gidiyor ama favorim siyah tavan araca siyah feather ;)
elimde könig agein 4 var 4*100 18 inç cooper ın bijon aralıgını tam bilmiyorum ama 4*100 olması lazım belki düşünürsün powershop dan alınmıştır sıkıntısı yok eger ilgilenirsen msj bekliyorum fiyatta ayarlama yaparız aracına yakışacagını düşünüyorum aynalar felanda kırmızı bence çok şık olur..
daylight.....
çok königsin