Adaş gene 2nci jant diyorum daylite hala sorgu olmaz böyle![]()
uzman 2 ıyıdır![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
18 olacaksa feather ayak sayısı daha fazla ve tok duruyor..
Superturismoları almasaydım direk alacaktım daylite hem de o sarı çerçevesiyle
Güzel bi jant bence..
Tango-1 never dies.
bencede daylite..daha şekşi
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
37.50 lbs 16.8 kiloya denk.215-40-17 lastik zaten kafadan 8 kilo geliyor hatta runflatler 10 kiloya kadar çıkıyor.Hatta ve hatta aynı ebattaki p-zeroların kumhodan ağır olduğuna şahit oldumBu hesaba göre feather 7 ila 8 kilo civarında ki 17" için en hafif jantlar arasındadır direk..
18" konusuna gelince mini sürücüsü olarak 18 e kesinlikle gerek yok diyorum..Hem takacağın lastik 205-40-18 sadece dunlopta var oda tanesi 450 tl dolayısıyla dandik lastik takacaksın hem de performans artırmak için jantları değiştirdiğini düşünürsek çaptan kaybederek yine kazanacağın momenti kaybedeceksin..Konfor konusu ise tamamen facia45 yanaklarla bile sert araba..Ben 205-45-17'den 215-45-17'ye geçmeyi düşünüyorum.
Feather ile daylite arasında benim ikiside hoşuma gidiyor ama favorim siyah tavan araca siyah feather![]()
elimde könig agein 4 var 4*100 18 inç cooper ın bijon aralıgını tam bilmiyorum ama 4*100 olması lazım belki düşünürsün powershop dan alınmıştır sıkıntısı yok eger ilgilenirsen msj bekliyorum fiyatta ayarlama yaparız aracına yakışacagını düşünüyorum aynalar felanda kırmızı bence çok şık olur..
daylight.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)