eyw abi çok saolasın ilk iş lastik bulmak :)
Printable View
dedim demi sana az önce jantın basında buna sipariş edelim dar taban ince yanak german olsun tamamen :D
45 koycam baska türlü olmaz
Sen hele önce göbeklerinden aldır o jantların...
Sonra istediğin ebat bulabilirsen (185/45/15) gibi TR de
çok iyi... 185/50/15 bul öp başına koy...
Esnemelerde de sürtecektir sert amortisör lazım.......
göbekleri söledim gelcek bi kaç aya kadar :D böle kötü duruor :D
sıfır nexen buldum 185 45 ölçüsünde ama şuan sıfır lastik alcak drum yok anca bu 55leri kabak bile olsa 45 le takas etcem bi süre idare eder bu gece çamulugu açıcam 4ünüde bi nebze olsun kurtarırım
koniye para yok amortisörü sertleştirmek de sağlıklı olması bakımından içime sinmio napcam bilmiorum
Göbeklerin iç kısmından aldır diyo tornada:D
4 tane doğru ölcü ile kurtarır o jantlar öyle aman aman genis degillerki bence hic bisey yapma sadece müsait oldugunda 4 tane lastik al bitir işi..
edit: pek kurtarmaz gibi geliyor dikkatli bakınca :D kurtarmazsada dedikleri gibi icinden tornada aldırırsın.
bu jantlar max 7.5" Et si biraz fazla anladığım kadarıyla önlerde problem yok ise lastiklerinde yeni vermeyim diyosan arkalarada camber uygulucaksın sürtme kesilicek ben kendi aracımda uyguladım. Hiç boşa boruymuş çamurluğun içinden aldırmaymış uğraşma çünkü aynı sorun bende vardı çamurluk lastiğin yanağına değil tabanına oturuyor yazık günah sök arkaları hiç bu şekilde binme ama 55 yanaklada istediğin görüntüyü elde edemessin bendede 205*45*16 var bende 195 alıcam o şekilde çok şık duruyor bu şekilde ne ofset kendini göstermiş nede arabada düzgün durmuştur.
o jantlar bencede en fazla 7.5'' someonespecial,hic 9 gibi durmuyor 195 lastikle. 225mm/25.4 yaparsan gayet tabi 8.8 cıkıyor ama doğru bir ölcüm degil bilindiği gibi..
Sendekiler 16" ! 16 da lastik sorunu yok ebat olarak...
Ama 15" te 185/50/15 filan takmalı ki istediği gibi olsun...
15 lastikte dar taban az yanaklı lastik pek yok TR de
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=48017
http://www.tyrestretch.com/index.php
Bora linkleri bir incele istersen :icon_tup: