konustum aracın sahıbıyle zaten 40 yanak onerdı dragger yavuz abı bn 45 kullandım dedı aslında ıkısıde olur ama onların ortak yanı 9 offset jant kullanmaları bnmkıler 8 offset.
Printable View
konustum aracın sahıbıyle zaten 40 yanak onerdı dragger yavuz abı bn 45 kullandım dedı aslında ıkısıde olur ama onların ortak yanı 9 offset jant kullanmaları bnmkıler 8 offset.
vayyy ... eline saglık hocam nefis yapmıssın vala.
süper olmuş ellerine sağlık halal olsun
Bi An Önce Takılsa Jantlar Süper Olur :D
biran önce lastiklerimi alsam cok ıyı olucak .kıbrıstayım turk kesımınde 40 yanak bulamadım rum tarafıyla maıllestık bakalım aleksandroe papndereuyla 40 yanak pırellı buldum sana dedı ama 100 euro artı %15 vergı odersın dedı bnde alırsın dedım bakalım ya gıdıp rum tarafını ısgal edıcem yada turk kısmında 40 yanak arıcam.
mükemmel olmuş, tebrikler ;)
çok güzel bi uygulama olmuş,altın sarısıda çok güzelmiş. ama dragger gibi dayanıklılığından bende şüpheliyim.
çok güzel durmuş ya karbon falan kaplama değişik durabilr :)
karbon mu yok daha neler amele spec olur o kadarda deil.
çok güzel olmuş güle güle kullanın
çok iyi gerçekten
Sarı mükemmel olmuş tebrikler inş dayanıklı olur.
güzel uygulama eline sağlık...
müthiş olmuş ya bende isterim :D
Valla çok iyi :)
beyler begendiğinize sevindim umarım daha iyilerini yaparsınız.
bu uygulamayı buraya tasımamın nedeni fikir verip daha iyi örneklerinin çıkması mesela kim istemez kırmızı jantlarıylşa 1 hafta pembe jantlarıyla 1 hafta dolasmayı....
muhteşem olmuş elinize sağlık harika valla :)
süper walla tebrik ederim :)
Eline sağlık rıdvan, ee bölümden dolayı işçilik güzel cıkmış :) tam çizim yaparken metal vetveli ve pergeli görünce icim karardı birden :)
super olmus ellerıne saglık.bu emege saygı şart :D
uzun zamandır yapmak istediğim bir uygulama, başarılı olmuş, güzel durmuş, aracımda da mat beyaz kaplama var. en kısa zamanda deneyeceğim..
kaplama yaparken fotolarını çekip paylaşırsan daha cok ornek ıle arkadaşlara dahda yardımcı olabılırız guzel olur kolay gelsın.
Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş
Ellerine sağlık çok iyi ve pratik fikir
çok iyi olmuş valla eline sağlık:)
Süper işçilik eline sağlık kullanım ömrü ne kadar ?
vlla helal olsn tbrkler