bende jantları sıfır alıp direkt boyatmıştım. aklıma kaplama geldi ama ben hem kolların içlerini renklendircektim zordu hemde kaplama nekadar dayanırki jantta ya. zor bence ömrü kısa olcaktır.
bende jantları sıfır alıp direkt boyatmıştım. aklıma kaplama geldi ama ben hem kolların içlerini renklendircektim zordu hemde kaplama nekadar dayanırki jantta ya. zor bence ömrü kısa olcaktır.
cok guzel fıkır reklamla ugrasan arkadasım vardı ve oraya her gıttıgımde o folyoları gorunce aklıma gelıyordu ama daha fırsat olmadı cok guzel olmus ellerıne saglık
öncelikle emeğe sonsuz saygı!burda anlaşalım.
ama şahsen tamamen saçma çünkü günübirlik bir işlem uzn vadeli değil onun yerine boyansa daha kalıcı ve kalite iş çıkar![]()
elinize saglik guzel olmus cikarirken sorun olmaz insallah oyle birsey okudugumu hatirliyorum ama nerden bilmiyorum![]()
çok iyi bir calısma olmus ellerinize saglık hem yeni fikirler içinbir örnek..
hemdee kötü işçilik yapıpda dünya para alan jantcılaraaaaartık ihtiyacın gittikce azalmasıı içinn mükkemmeellllllllll
![]()
bravo rıdvan cok guzel olmus
havaii sort jant hımm lensoları kaplayıp taksammı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
aslında lensolar iyi fikir kanka denemesi bedava olmasada 50 60 100 tl![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Clear Red istiyorsun sanırım.
Boyacılarda bulamazsan şöyle bir şey de deneyebilirsin. Maket boyalarında "Clear Red" diye bir boya var. Suya dayanıklıdır, lâkin ısıyı bilemiyorum. Jantın iç kısmına deneyip duruma göre tamamında uygulayabilirsin.
Boya üzerinde uygulandığı yüzeye hafif bir kırmızılık katıyor, gri üzerine attığında altta griyi de görüyorsun, kırmızı da sanki üzerine şeffaf kırmızı folyo konmuş bir görünüm katıyor.
Maliyete gelince, sanırım biraz pahalı olacaktır. 25 ml ve 10 ml'lik şişelerde satılıyot.
10 ml 4 TL
25 ml 6 TL
Lâkin her zaman 25 ml bulunamıyor..
helala olsun el ıscılıgınız super mıs on numara olmus
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)