ramazan abi nerde ?ben pendikte oturuyorum
Printable View
ramazan abi nerde ?ben pendikte oturuyorum
ramazan abi sefaköyde arel üniversitesinin arkasında , sana biraz uzak kalıyor :)
baya uzak valla :) neyse ben ozmn farın arkasndaki ışık kapagını sökiim ısıtiim sonrada bi silikon çekiim uste bakalım çare olckmı..bu arada hangi silikonu önerrsn?
nası yani :D hava delikleri var ordn alıodr :D
Farın arka kapaklarını ac, icindeki buhar gecer.
Hatta farın uzun kısımlarının kapaklarını takma, hic buhar olmasın :)
su girmesin? farın buharını alıp ii bi silikon çeksem sorun çözlr herlade? bide önerecegnz syah bi silikon markası varmı?
saolsın ;)
İlk yaptığınız silikonlama işlemi başarısız olmuş ve su girmiştir içeri. Siz her nekadar su kalmamış diye düşünürseniz düşünüz az bişey kalmıştırki buhar yapıyor. yapmanız gereken; Farı çıkarıp fön vb. bişeyle farın içindeki suyu buharlaştırmaya çalışın. işiniz bittikten sonra; Su bazlı (akvaryumlar için kullanılan) silikonla tekrardan silikonlayın.
teşekkürler..
Far camlarının yapışmasını sağlayan siyah bir yapışkan var. Hani ısıtınca yumuşuyo sonra sertleşiyor. O yapışkan lanet şeyin üzerine herhangibir silikonu sıktığınızda altta kalan o yapışkan malzeme eriyor. Yani eriyor dediğim ilginç bir hal alıyor, çözülüyor resmen. Bu çözülmede bazen buhar yapmasına neden olabiliyor.
ben normal bildiğimiz beyaz soğuk silikondan bahsetmiştim :) marka farketmez die uno problemo
peki silikon çektktn sonra hagi bantla nekdr durması gerekr?
aynı sorun benim de sis farlarında var. hafta sonu kapakları çıkarıp dolaşıcam biraz bakalaım
kağıt bant enaz 24 saat
saol teşekkürler ;)
bugün tekrar şeffaf silikon çektrdim yine buhar yaptı farlar sinir oldum =(