Cyber marka xenon buldum 2 yıl balansları ve ampulleri garantili suya dayanıklı..taiwan malı 150 lira montaj dahil fiyatı...Nasıl alınırmı önerilerinizi bekliyorum...
Cyber marka xenon buldum 2 yıl balansları ve ampulleri garantili suya dayanıklı..taiwan malı 150 lira montaj dahil fiyatı...Nasıl alınırmı önerilerinizi bekliyorum...
montaj dahil fiyatın peşin fiyatına taksit imkanıda var oyüzden fiyatı çok gelmedi ama bilemiorum ?? peki marka nası duydunmu daha önce taiwan malıymış??
saol
![]()
Mtec Gerisi Yalan Boşa Para Vermeyin Az Fazla Verin Taktırdığınıza Değsin Derim Başka Birşey Demem
2 katı para ama ya2 yıl her türlü garantisi varmış gider bakarım nası ışık verio die beğenmzsm almam die düşündüm..bide çin malı olmaması hoşuma gitti çin malını pek sevmiorum
![]()
ben discovery marka taktım çin malı sanırım zaten bütün bu çakma markalar aynı fabrikadan çıkıyor , adam diyor ki bana 250.000 tane yolla üstüne de atıyorum cyber yaz diyor, adam yolluyor satışını gerçekleştiriyorlarhepsi aynı yani, 3 ayfalan oldu o kadar lakalara giriyorum , gidip geldiğim yollar çok kötü olduğu halde, xenonlarda en ufak tekleme falan yok , saro-ş nickli arkadaşın söylediği yere yaptırmıştım ben onla irtibata geç istersen
yalnız dikkat ediyorum far karartma , xenon falan bakıyorum benim focusla ikiz olcak gibi senin focus![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ya ben bu adamla konuştum kesinlikle çin malı diil taiwan malı dio.2 yılda balans ve ampül garantisi verio garantisi hoşuma gitti ve çin malı olmayışısen nekadara taktırdın?
ozaman dikkat edelim yapacağımız şeyleri söyleyelmde ya sen değiştr ya ben =) sonra kızılay dağıtmış focusu olmayalım =)
ben taktırdığımda 120-130 lira civarıydı bilmiyorum şimdi nasıldır fiyatlardediğin gibi olsun olmasın , 2 yıl garantisini vermiş,benim aldığım yer de 2 yıl garantisini verdi kafam rahat , hepsi aynı zaten
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
2 yıl ampul garantisi çok güzel birşey ama ben malezyadan aldığım xenonları kaç yıldır kullanıyorum, philips de var elimde ama hiç kullanmaya bile bakmadım gayet memnunum...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ozamn alıyorum o xenonları..saolsun![]()
mtec ler satılıyor hocam 150 tl garantili falan
ben baya araştrdım güzel bişe alıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)