Küfür yemeye son abi valla:D:D:D
Printable View
ledlı yakısmıs kesınlıkle aykırı durmamıs hayırlı olsun dıyorum ben:)
arkadaslar bu opel corsanın tam modeli bedir tamponlar orjinalmı acaba ledlı stoplar cok sık olmus bu arada bence
orj bencede daha ıyı
orijinaller daha hoş bencede
hos gorunuyor alınabılır
Çok güzel bence...
Olabilir.Ben evet dedim ankete
füme zemindense kırmızı zemin ledli daha güzel olabilir bence
Çok kötü tasarımı olan bir ledli stop. Daha iyi bir tasarım çıkana kadar seninkiler çok daha iyi.
207lerin ledli stoplarına benzettim ben..pek bi güzel yanı yok,orjinal kalsın derim bende..
Yaa orjinal güzel duruyor da şu resmi görünce nedense bir tuhaf gelmeye başladı orjinal stoplar gözüme :D Daha dogrusu ikisi de tuhaf geliyo şimdi,komple araç bi tugaf oldu :D
http://i46.tinypic.com/ei5nkg.jpg
Bırak orjinal kalsın daha hoş
orjinal..:)
Orjinal kalsin..
Emre bence çok güzel olmuş sadece çakar devresini bozması yönünden sıkıntılı gibi eğer bu sorn değilse mükemmel durmuş beğenmeyenler niye beğenmemiş onu çözemedim :)
orjinal daha güzel duruyo bence
çok yakışmış bence...
orjinal kalsın bence de
opc opc olarak kalsın:D
standart bir corsa d olsa tak derdim ama opc nin kalitesini dusurmus bence orjinallerden devam et...
orjinal stopları daha güzel duruyor bence
bence ledlileri al orjinalleri bana sat:D
bence al farklı dursun araç derim...
ledliler bence fenada durmuyor
Emre Alperinki gibi yapıcaksan al :D yapmıcaksan alma :D hala yay almadıysan yay al
Abi yay alayım almasına da emin olamıyorum ki her yerde Corsa D 1.4 ve 1.3 yayı var uyar mı ki bunlar opcye?? Uysa da ağırlık olayı falan filan sıkıntı olmasın?
orjinal kalsın illa da değiştircem denilirse arkadaşın paylaştıgı fotodaki gibi füme zemin yerine kırmızı zemin terch edilsin ama genede araç opc zaten opc kalsın devam edilsin böyle
çok güzelmiş ben olsam alırdım.
deişiklik olur ledli güzel ;)
kanka ledlileri al üstünden çıkanları hemen bana yolla :) :) :)
orjinaller bnce bi lüks havası verio fabrika çıkışından modlu spor bi araba havası verio bilmem anlatabildimmi:D ama ledlerde hiç fena durmamış karar senin