Bizim C5'e Tanzer çekti gerçekten güzel çekmiş oda tek bir solma vs işçilikte balın toz yok
Printable View
Bizim C5'e Tanzer çekti gerçekten güzel çekmiş oda tek bir solma vs işçilikte balın toz yok
saro 250 lira verirsen haliyle kıl olursun ama 50 lira verip işin görülsün diye çektiriyorsan çok gözün bişiyi görmez kıldı tüydü zaten olan iş deil ama heryerde çektirlmez aksarayda tek oraya giderim film işim olursa adamıda rast gele tanıdık 2-3 yıldır gider geliriz muhabbeti iyidir :D
abicim artık pahalı fılm cektırmenın bı anlamı yok şoyle yok belkıde sen ordan cıkarken ekıpler cvırecek ve o fılmler yuzunden arabanı baglıcak ;) bu da var
% 35 e kadar izin var fazlası yasak
maslak sunroof center bekir usta:icon_tup:
bide şu var :D:D 250 tl n varsa ayır 50 lik film çektir her polis durdurduğunda 20 versen 10 kerede kontrolden geçersin :D:D:D
yıllardır devamlı gezerim gece gündüz bilen arkadaşlarda vardır polisin yanından kesiciyle falan geçtiğim olur neden se pek cevrilmem çevrilsemde hep kurtulurum ben flimi sevmiorum heleki dandik flimse görüşü çok etkilio o yuzde olucaksa kaliteli olucakki görüş düşmesin aynı netlikte önümü görebileyim o yuzden 50 değil 250 veririm
Gençler Otocam Tanzer Usta Maslak
Başka Bir Adama Gitmedim Gitmemde...Hem Esnaflık Olsun Hem Fiyatlar Hem İşçilik Gayet İyidir En Ufak Memnuniyetsizliğini Tık Diye Giderir...4 Araç Yaptırdım Bugune Kadar...Herkes Çok Memnun..
Yaptırcaksan Komple 1 Numara Öneririm
Aksaray İşlerine Gelince Bir Film Montajı Ön Cam Dahil En Az 3 4 Saat Sürmeli Bence..
Ayrıca Sonradan Morarcak Fılmlere Hayır
Eski Aracımda Ön Cam Dahil 3 Yıl Kullandım Tık Yoktu...Hatta Kemeri Bırakmıştım Hızlı Cama Çarpıp Yırtmıştı Biraz Filmi
Gittim Yırtıldı Abi Dedim :D...Güldü Git Şurdan Kola Gazoz Cips Al Gel Dedi Değiştirdi...