ehehe, çok şanslısın. benim babam bilmiyor arabaya ne şekil tecavüzler yapıpı turbo yaptığımı :( bunu satıp doru düzgün bir araba al diyip duruyor :)
Printable View
ehehe, çok şanslısın. benim babam bilmiyor arabaya ne şekil tecavüzler yapıpı turbo yaptığımı :( bunu satıp doru düzgün bir araba al diyip duruyor :)
Ben babama dicemde tamponları delelim heee :D beni deler valla :D Maşşallah Allah artırsın muhabbetinizi,tamponda 10 numara olmuş :)
ehehe guzel :) benımkıde su vtecı satta typer al artık dıyen bı tıp :D
şu fotoları gördüm duygulandım baba oğul budur işte :D
son kare ise tartışmalı pozisyon olmuş be yaww :D
Allah bozmasın aranızı :) ben gsi motoru toplarken babam bana bunun ince contası yokmu onu koysana demişti baya şaşırmıştım :)
JDM babaya selam
iş ve baba sağlam, Allah bozmasın. Başlığa bakınca bişi anlamamıştım pek:D
olm naptin sen bu adama ilk gordugumde gayet sakin bi adamdi:Dbu arada cok basarili calisma olmus elinize saglik:icon_tup:
hahaha :) çok iyiymiş baba. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Bu resim Baba Oğul fılmınde daha cok iş yapar :D Maşallah :)
işçiliğede muhabbetinizede arabanada maşallah allah bozmasın
JDM as Father :) maşallah arabada çok güzel muhabbetinizde. Böyle babalarda varmış demekki dedirtiyor insana :)
çok iyii yaa :D
bu arada baban jdm işaretini bizim(türk) şeklimizle yapmış zaten.. jdm işaretinin anlamını biliyorsunuz.:)
Hehehe super ya :D
kardeşim iş babana yaptırmışsın yazık adamı bedavadan çalıştırmışsın sen foto çekmekten başka iş yapmadınmı :D
benimkine soylesem yapalim diye yuru git nan esolesek der :)
maşallah maşallah.benimkine sölesem böle böle yapcam diye kocaman adam oldun bırak şu zibidi işlerini der heralde.