hahah babana selam =)
Printable View
hahah babana selam =)
babama şu arka tamponu delelim desem heralde yemedim küfür kalmaz ehehehe:D:D herkese kısmet olmaz böle baba kıymetını bıl:)
bide işin yoksa nie delmek istedini anlat hehe:D:D
Babama Subaru alacağım ben dedim, ne o suborusu mu alacaksın ne yapacaksın onu dedi. Gittim aldım, bu ne lan gazdan ayağını çekince çıss diye ses geliyor git bunu yaptır demişti.
Nissan 200sx aldım, 1 kere kullandı, bunun dötü başı ayrı oynuyor dedi.
M3 aldığımı söyledim, ne m3'ü, neymiş m3, git sıfır renault al dedi, e var şirket verdi dedim, iyi git onu da sat üstüne koy mercedes al dedi.
Babamla araba muhabbetimiz budur. Babanın değerini bil, Allah babana erkek torun, sana da erkek evlat verir inşallah da 3 kuşak bu araba toplama zevkini yaşarsınız... Ben erkek evladım olursa 5 yaşında RC araba, 7 yaşında gokart, 12 yaşında cross motor, 15 yaşında da araba toplatacağım inşallah oğluma, acısını çıkartacağım... :D
ahh ahh inş erkek çocuğum olurda en iisini beraber yaparım :)
Allah mutluluğunuzu bozmasın :) Benimde ilk ustam babamdır sağolsun :)
Şimdi allah var askerden geldikden sonra jantlarımı hediye etti bugüne kadarda arabaya ne taktıysam saolsun hiç karışmadı. Egzost dışında tabiiki :) onun haricinde hep güzel olmuş dedi pek nadir arada sövüyo tabi her baba gibi. Helede kendi aracı servisteyken bravayla egzostla işe gitmek zorunda kalınca ahahahaahaha sağlam sövüyo geldiğinde... :)
Neyse uzatmim mutheşem bir olay benim gözümde babanın yaptığı seninle arkadaş gibi olması sana böyle yardım etmesi senin güvenini kazanması onu mükemmel bir baba yapıyor bence ;) ellerinden öperiz.
babası cok mukemmel bir insandır allah ayırmasın
Babaları takas edelimmi maşallah çok kıskandım... Araba parçalandı gitti hala evde bir modifiye tartışması sürer gider... Olurda bi evlat daha isterse baban talibim :D
Konu içini dök rahatla olmuş :D Bizimkilerde Anti-modcu : )
hahah umut nediodu geçen gün kankam. ZX750 ye arkayı 2teker yapalım amartisör sistemi yapalım ben onla sıka sıka giderim dio.yada sen motoru al umut ben VTİ a turbo takar gezerim dio:D kankamm benim yaa.getirsene olm menderese.muhabbet edek biraz
babacım şimdi rusyada ***** :) gelsin yarışa devam geldiğinde turboluyortuz inş
aranızdaki ilişkiye hasta oldum maşallah aman nazar değmesin. ayrıca tamponda çok güzel olmuş babanın işçiliği 10 numara.
baba müthiş Allah bozmasın aranızı da egzozcun kötü son susturucunun bağlantı borusu iğrenç:(
Allah nazardan korusun ya :D baba ya selamlar :) allah muhabbetinizi bozmasın.
Allah muhabbetinizi bozmasın benimkide yapma der ama yapıncada güzel olmuş der
Bu arada bu deliklerin amacı ne bir fonksiyonu varmı acaba yoksa sadece görsellikmi
çok iyi yaa maşallah:)
kesınlıkle super olmus cok yakısmıs ve baban mukemmel bır adam :D