Sitede bi üye Fn2 typer ının sis farlarını sarı bir folyo ile kaplamıştı.Kırtasiyelerde satılıyormuş.Fakat bunun adını tam olarak bilmiyorum adını bilen varmı ?
Sitede bi üye Fn2 typer ının sis farlarını sarı bir folyo ile kaplamıştı.Kırtasiyelerde satılıyormuş.Fakat bunun adını tam olarak bilmiyorum adını bilen varmı ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
Sarı transparan folyo![]()
bu arada arda eğer bulursan yerini soylede banada lazım![]()
Bence o folyo kırtasiyede satılan şefaf kitap-defter kaplama folyosu küçükken okul açılmadan önce her sene gider kırmızı-mavi-sarı alır kitaplarımı kaplardım.kırtasiyeye gidin en fazla 1-2 lira falandır.
http://www.noki.com.tr/p_images/k_5310R.jpg
Şunlardan ..Ama istediğiniz tonu bulmak için 2-3 kırtasiye gezin..
Bunlar kendinden yapışkanlı değil herhalde neyle yapıştıracaz bende alcam yarın nasıl bişe merak ettim.
PROJECT01 GARAGE
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ben pleksiglass kaplamada kırmızısını kullanıyorum.Çok memnunum.Konyada bir tabelacıdan alıyorum.Başka yerlerde zor bulursun.
arda kırtasiyede satılan bi malzeme değil oracal die bi firmanın war transparan die geçer almak isteyen olursa 0312 517 00 33 ararsanız ilgilenirler arda sen benide ararsan olur![]()
Hobby Car Florya Paktan Sanayide var ...40TL karşılığında iki farınızada kaplatabilirsiniz..Kırtasiyelerde bulamazsınız komik olmayın Allah aşkına kırtasiyedeki sarı jelatinle ancak defter kaplarsın başka bi mok olmaz..ısı tabancasına dayanmaz o kırtasiye malı![]()
transparan folyo ile normal kırktasiyedeki folya aynı degil zaten bildigin jelatin o![]()
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)