aynen budur :)
amk *** atması kolay kıçınızda pireler uçuşuyodu ekmeğe papa diyodunuz biz fiberle uğraşırken :hehe:
Printable View
aynen budur :)
amk *** atması kolay kıçınızda pireler uçuşuyodu ekmeğe papa diyodunuz biz fiberle uğraşırken :hehe:
ouz bu umutla siz mi tanıştırmıştınız beni bi ortamda yan yana geldik tanıştık ama tam hatırlamıyorum :D
tünel 23'de her zamanki gibi içerken :D Umut uğramıştı :)
Arabanın e36 iken hallerini buraya koysam ağzınız açık kalırdı :) imkanların ve ustaların hiç olmadığı bir yer olan Muğla'da bu işe kalkıştı ve o zaman için herkes wowww derdi şimdi burda çöp ettiniz tabi normal :)
heeeh şimdi düştü jeton :D
kesinlikle laf söyletmem o adama :D
Kanka adamın zevki buydu yani eskiyi yeniye çevirmek ki wide body olana kadar bence Bmw çok güzeldi ilk e46 yapıldığında. Sonradan verdi Umut küsküyü :D
Ben dalaman hiltonda kalırken sağolsun gelmişti Dalaman'dan almıştı Range'le gittik bi yerlere ama kafa trilyarlardı hatırlamıyorum :D
Honda Civic 2.0 Type-R 1993 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 128573618
Accord'umsu Civic gibi bişi yani :D
S2000 yazmamış şükür:p
taunus çok güzel olmuş bence de , daha iyi eller geçse düzeltilse güzel bir şeyler çıkardı ortaya aslında.
taunusun önü bencede güzel olmuş eskisinden.
o ortaya karışık hondanın kapılar nedir yaw :)