Arka spoiler üzerindeki tomahawk füzelerine hayran kaldım.. :)
Printable View
Arka spoiler üzerindeki tomahawk füzelerine hayran kaldım.. :)
:D :D :D sadece gülüyorum
Uyuşturucunun zararları. . .
Yok böyle bişi yaw bu konunun teşekür butonu nerdeydi zaman makinası dedikleri bu olsa gerek koptum derkene yorumlar da bonus geldi üstüne Allah iyilinizi versin 1 saatir kitlendim karnıma sancılar girdi
Tövbe yarabbi ya.
Bunu da dizi yapsınlar ''Firebird'ün suçu ne'' diye :D
ya ne cahil adamlarsınız yahuu adam MUZA diye araba yapmış taktir etmiyorsunuz :P
Neye biniyorsun diye sorduklarında adam MUZA biniyorum diyordur :)))
Afrikadan gelmiş araç :D
http://www.youtube.com/watch?v=5sAwu2VzSwU
Beyin bedava :D
arka tarafı bazalı yatak gibi olmuş mübarek :D:D
alıp parçalamak için ideal bi araç :)
araba burda bizim yan sitede adamıda sevmem arabasınıda sevmem :D mahalleye bi girio bnm egnin iki katı uzunlugunda ama v8 sesi güzel
Funny Car modasını bilmiyomusunuz belki buda onun gibi bişeydir :) ahaha bu araç birinin kabusu gibi duruyor yaw hakikaten :) turkish ghost buster funny car :D
Akraba evliliğinden doğan çocuk gibi olmuş :D Bunu gören polis ne yapıyordur acaba ? :)
Arkadaslar sene hatırlamıyorum ama yaklasık ben suan 21 yasındayım bu aracı 12- 13 yaslarında görmustum bızım orda bi zengın bı adam wardı :D baya bi zengındı onda görmustum o zamanlar bidünya millet basına toplanmıstı arabaya bak diye o zamanlar daha canlıydı görunce sımdı sok oldum jantlar falan byle degildi yanlıs hatırlamıyosam o zamanlar harbiden bayılmıstım buna :D
***** awradını bu ne lan :eek:
Yorumlar.... off offf. Allah da sizi guldursun.
Beylikdüzünde araç hergün işe gidip gelirken yanından geçiyorum :) tek hayalim bunu almak asdjksahdkjahskjda