en iyisi senin dedigin gibi olur kanimca.daha kafada kalici kalir.fikrimi sorarsan ya bronz yada mat siyah derim ben ;)
Printable View
yeşil diyorum şahsen
mavi ayırmıs resmen .
o jant a sıyah gıtmez ama füme güzel olabilir aynı sekılde yesil turuncu vs de nasıl olucagı mechul..
mavi jant turuncu kaliper :)
bu renklerın bırını yaparsan baban senı bu sefer kesın ewden atar yada ateş eder ahahauhau
apacı gokı :D
Kanımca maviiii :)
turuncu:)....
Turuncu epey sıradışı olur ve çok daha güzel olur:) Daha yapan edende yok. Muştu abinin EG deki jantların üstünde ince ince vardı ama onlar sayılmaz:p:D.
yeşil veya mavi! fakat mooonrock'ta yeşil bi başka duruyor ,ağırlığım yeşilde
ben olsam yeşil yada mavi arasında kararsız kalırdım ama yeşil derdim :D
göki bence renk olayını bizlere bırakma araca arkadaslar karar vermişsti janlarıda sen gönlündeki rengi yaptır.
fikir olarak advan sarısı diyorum altın rengine doğru kayan
mor yap laz :D
+1 mavı...
orijinal olsun.. en güzeli ;)
Su an ustundeki renk guzel. Mavi bogar, yakismasi icin griden zit bir renk olmasi gerekir.
Sari ve turuncu arasinda bir ton olabilir.
yeşill kodu vereyimmi:D
gti jantları vti jantlarından sonra en çok hoşuma giden jantlardır. Renk olarak açık bir mavi ya da bronz düşünülebilir..
duyumlara gore mat sıyah yapmış....
Bu kadar emekten sonra bu arabaya ne renk taksan yakışır. Yakışmazsa da arabanın nazarlığı olur göki :)
Bence çok güzel oldu jant rengi :)
güzel oldu hakkaten , sıradışı renklere gerek kalmadı
Evet mat siyah gayet güzel oldu.
Beyazken jantları begenmiyordum, farklı bir model gibi oldu boyayınca. ;)
foto var mı?
ii bari dediğimden yapmış :)
Foto cekildi koyarlar :)
mat siyah en son seçenekti ama, bugun @lp2 mat siyah boya verdi al lazım olur diyince boyadım bende, ne zımpara attım nede astar direk bastım üstüne, boya atana kadar devam, kötü olunca adam akıllı boyatırız artık. güzel oldu spor araba görüntüsü aldı, derim her zaman siyaha karşı bi sempatim var :)
mertcanın bronzlardan bahsediyosan ben bulurum göki.. benimki onun bi ton acıgı.. bu arada fikir olarak şu geldi aklıma.. mavi ama acık bi mavi turkuaza yakın derecede ;)
Dragger smile rengide guzel olur acik mavi ;) hehehe
foto gelsin göki eğer varsa meraklandım ZaDe artık dönsün pistlere :)
mat siyah güzel oldu da fazla hızlı gitme tekrar beyaza dönmesin jantların:D
ee jantlar lenso değil miydi? yoksa geride mi kaldım acep:D
Hee hayırlısı olsun o zaman abicim, ama yakışmış. Hoş farklı renk yapma taraftarındandım ama:p:D.