beyaz kalsın bence göki.yok illede değiştireceğim dersen günmetal yap
Printable View
beyaz kalsın bence göki.yok illede değiştireceğim dersen günmetal yap
German style konusunda vardi hayran kaldim. Bulayim eklicem
abi zaten çok güzel renkler varda ben yakışanı bulmaya çalısıyorum :):):), 106 küçük araba oldugu için her rengi kaldırmıyor yoksa çoktan yeşili çakmıştım, typer da efsana duruyor mesela, renk kombinasyonu aynı oluyor araç rengi jant rengi ama 106 bodur bişey sırıtmasından korkuyorum, takım jant boyatmak min. 200 tl çünkü :D
yeşil bence ;)
bence beyaz en guzelı ama ılla renk degıscekse gun : =)
kankacım jantlar gri :)beyaz jantım vardı zevkimi aldım yeniden beyaza boyatıp takmak olmaz, aracın fotosundaki jantları ömer ile takasladım http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65829 o jantlarda gri :)
Abi jantları kaplatamaz mısın? Mavi ve yeşil tonlarına yakın renklerde kaplat en azından arabanın üzerinde görmüş olursun.
herşey bi masraf ama, ama şunu düşünüyorum en az maliyetli olanı o çünkü, bu 3 rengide kutu spreye bastırıp boyıcam hangisi daha güzelse ona boyatıcam, giden en fazla 30 tl olur tanesi 10 liradan sprey boya
mat siyah yada mavi bence..
4üde tarkan abinin dediği deve tüyü rengi deneriz, ömerden jantları alıyım ben en iyisi :D bi an önce bitiriyim havalar iyicene bozmadan.
Yeşil veya mavi :rolleyes:
parlak siyah göki, hatta ppg nin bi siyahı var yada dupont olabilir çok derin bi siyah o olur bence ben olsam öyle yaparım
pm atmışsın tampon söküyodum yeni gördüm:D
gokı aracın en beyendıgım 106tılardan bırı kesınlıkle tartısmam rengı falan son setupı cok daha fena oldu..ama tek gozume batan jantları alsana bı speedlıne gozunu sewım sıyah fume tak yanı o jantlar zdye efsane durucak dusuncesındeyım tabıkı sahsı fıkrım...:)
saygılar
mavi yeşil bizi bozar kanka :D bence en guzeli advan sarısı... 10 numara olur diye dusunuyorum aracın rengine cok uyumlu...
http://www.yokohamatire.jp/defaultma.../img/rx7_l.jpg
aracın rengi senin renge yakın kanka :D
verdiğin renklerdeki jantların büyük fotosu olsada photoshopla nasıl olduklarını görsek keşke
bi yardımseve bulunur heralde :D
illa bu 3 renkten birisi ise yeşil derim...