bence paraya kıyın ses yalıtımı olarak bu barlarda tesisatlarda kullanılan malzemeden alın 10-12 yuru-euro-avro :D
Printable View
bence paraya kıyın ses yalıtımı olarak bu barlarda tesisatlarda kullanılan malzemeden alın 10-12 yuru-euro-avro :D
yerli malı yurdun malı fazla para çıkarmaya gerek yok zaten sefilleri oynuorum :D bildiğin malzemeden alırsak sıkıntı olmaz zannediyorum, sendeki sıkıntı yaratıyormu ?
ben şu anda plastik aksamları takmadım ama hiç sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum,
ses ve ısı olarak fark ettin mi derse %100 kesinlikle herkese tavsiye ediyorum..
o zaman alalım malzemeleri en indirimlisinden :D
pestil 7tlx8mt =56 TL
Sünger 7tlx11mt = 77 TL
bu arada pestil 9 sünger 8tl miş metre fiyatı normalde, ben 10-12 tl olan fiyatları nerden çıkardıysam :D
iki aracın toplam ücretimi oluo bu _ benim payıma düşen ne kadar
sünger 8 pestik(ısı) 5 gider sana geri kalan tayfun un
kanka koçtaşta malzemeler var sünger üstünde piramit desenli fln onlar iş yapmazmi
http://image5.sahibinden.com/photos/...6447024bkc.jpg
yok kanka benim dediğim olayı yiit arabasında kapıya kullandım, benimd ejeton geçende bi arkadaın cafede gördüm canlı müzikden dolayı yalıtım yaptırdı, içersi disko gibi dışarı ses çıkmıyor. var sen egsoz sesi içeri gelirmi arabanın altından yada çamurluk içi kapılardan :) ama metresi 10-12 yuro ben kullanırsam 10 metre temiz paraya gel :D
ama resimdeki mutlaka sesi emer ama tabana koyamazsın kalın malzeme çamurluk içine olur herhalde, bilmediğim için tam yorum yapamam
İşe yaramadktan sora ugraşilmaz kanka koctaşta malzeme max 20 liradir ztn :D siz başka malzemede iyi randiman aldiysaniz artk para gidecek :D bu işe duzgun isteyenleri için tabi :)
bnm arka camurluklarda davlumbaz yok mesela yagmurda giderken sanki içeri su geliomus gibi ses.asfalt seside geliyor.ilerleyen zmnlarda senin cozumden dusuneblirm.
Vay be siz yapın fotolayında bende burda yapayım bari kendim örnek alarak:D
valla yapın siz tecrube olsun benmde yapasım var yalıtım ses sevmiyorum aracta :)
bu arada kapı fitilleri içinden ince hortum geçirin fitilleri dolgun tutar kapı kapanma sesleriniz toklasır ve içeri giren rüzgar sesi önemli ölçüde azalır ;)
Komple sökün içini boyayın 2 yarış koltuğu kemerler direksiyon göstergeler yola devam :D
içinden ses gelmeyen civic mi olur yaaa :P