:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Printable View
Bayagı iyiymiş burası ya daha önce bakmamıstım güzel parçalarla güzel bir arac yapıyorsunuz maşallah
adam inanmış ustaaa.maşallah çok güzel ve kalite parçalar. çok ciddi değerler çıkabilecek bir araç olacak. şimdi ben düşünüyorum da kprolu headerslı egzozlu felan bi type-r integranın arkasına takılmış yardırıyor ama geçemiyor:D işte zevk budur ya :D
Masallah Okan mukemmel bi proje ,hakkini vermissin ..kazasiz belasiz..
teşekkür ederim
ulaş teşekkür ederim sanada katkılarından ve yardımından dolayı
bu arabanın kasa ve tipi çok hoşuma gidiyor elimden geldiğince herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum ve büyük ihtimal bu aracın son sahibiyim alırken onu hedefledim bu kadar masrafı o yüzden yapıyorum . Bayada zevkli oluyor bu iş vti ye yapamadığım herşeyin fazlasıyla yapacam biraz zaman alacak ama kozmatik ve motor olarak yürüyrn aksam olarak bana göre tek olacak inş allah utandırmaz inş.
Milyon Kere Maşallah Şekerim Ailecek ßeğenerek İzliyoruz ßaşarılarının Devamını Diliyorum :)
Yarasın ama turbo lazım artık bu kadar parçanın hakkı turbodur.
coilover larımızı 2.5 cm daha fazladan basabilmemiz için amorsör kulelerimiz gelmiştir ve arm controllerimizde
kalan mallarımızında alacağım mallarında gümrüğe takılmadan geçmesi dileğiyle
inş turbolanır canlı gündüz gördüm maaşallah çok güzel bi integra kazasız belasız kullan...
bence atmodan devam etmelisin inş sıkıntısız biter kanka
maşallah Okan güzel parçalar aldın benim tavsiyem atmosferik yüklemen çok istenirse turbo sonradan da yapılır ama atmosferik binmeni kesinlikle tavsiye ederim ;)