selam sonunda aracıma dış görünüm olarak birşeyler yapmaya karar verdim farklı bi renk olsun diyordum yapıcağım şey için ve photoshopda bir iki birşeyler yaptım sizce nasıl olur ?
![]()
selam sonunda aracıma dış görünüm olarak birşeyler yapmaya karar verdim farklı bi renk olsun diyordum yapıcağım şey için ve photoshopda bir iki birşeyler yaptım sizce nasıl olur ?
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu arada renk tam florasan sarısı olcak yani fosforlu arabam bildiğiniz gibi astro black laciverte dönük bir siyah
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bence daha uyumlu bı renk fosforlu daha guzel olur sankı turuncu falan gıbı.ama bunun yesılıkotu ya![]()
ya işte fosforlu sarı renk işaretleme kalemlerinin rengi
dimi bencede![]()
bencede scoop ve aynalar kalsınjantlarda mora kacan mavı tonu var s2000 vardı sıyah onda vardı cok yakısmıstı
renk bu
Aracın rengı cok guzel bence dışını hıc bozma derımama yeşil yerıne fosforlu turuncu tercıh et derim aracının rengıne daha cok uyar. İllede yeşil olucaksa kawasaki yeşili
![]()
C M G
takata turuncu ve yesili de yap ondan sonra karar ver bence
kişisel fikrim sarı iyi durmayacaktır ucuz bir görüntü verecektir![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Cok kötü olur böyle, sakın yapma.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
böyle kötü olacağını düşünüyorum orjinal hali daha iyi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yeni kasa jcwlerde kirmizi tavan secenegi var tavan ve aynalar kirmizi bence jantlar yerine oyle bi renk degisikligi yapin![]()
bnce secenekler kotu bıraz dusurursen daha guzel durucaktır ztn dısardan jcw panjur ve on cam dahıl fılm yeterlı
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
yapılacaksa yeşil veya kırmızı'dan başka renk olmasın![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)