ZeTTo Nickli Üyeden Alıntı
bak ıste abı benım dedıgım olay bu.
bady kıt guzel eyvallah yakısıyo olabılır ama yeter artık yanı bıyere kadar guzel.
Bir arkadas daha yazmıs fıbere kotu bakılmasının sebebı kotu ıscılık egrılık bugruluk dıye.
Zaten öyle yapılan isciliklere kızıyoruz ayar oluyoruz. resmen kâr amaclı yapılmıs islemler. İsim vermeye gerek yok ama yerimizin yurdumuzun belli oldugu takıldıgımız mekan icinde bir cok hatalı isciliklere maruz kalan aracı gördum sahit oldum. Yapılan hatar ise en iyi olarak bilinen yerler tarafından. millet yapmıs olmak ıcin sisirip duruyor bide bagzıları var yani bagzı isimler yapılan islemin verilen emegin uzerine cöreklenip ben yaptım deyip boy boy resım cektırır. Bunu yapanlar 50 yaşın uzerinde daha bisey demiyorum :)
Hüseyin abi sen zaten biliyosun sana yapılan örnegi gosterdim ki bizzat kendin de geldin gördün mekanı.
Yasadıklarımı zaten anlattım sana mitsubishi carisma da yaptıgım islemleri yasadıgım sıkıntıları. Ona göre iyi bir hesap yapman lazım. İleride aracından sıkılıp satabilme ihtimalin yuksek olur bu islemleri yaptıgında. cunku harbıden bakım ister titizlik ister bide benim gibi cok sakınıyosan en ufak cizikte patlakta hemen sogumaya baslarsın arabadan haberin olsun :)