Discovery 8000k kullanıyorum bir sorun olmadı gayet güzell
Printable View
Discovery 8000k kullanıyorum bir sorun olmadı gayet güzell
Mtec dışındakileri ilk defa duyuyorum
iş yapmaz dosun yani:DAlıntı:
çöpe yolcu
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Xenon olayını henüz yaptırmadım. 2-3 hafta için de zaman ayırıp olaya el atacağım. Bu arada arka stopları 4 lü yanacak şekil de bağlatacağım. Xenon markası olarak da yüksek ihtimal mtec olacak.
Mtec ve Philips' e bir dünya para vermeye gerek yok. Ben 3.5 yıldır Sentinel kullanıyorum cillop gibi çok sükür...
cenmax var bende. ne arıza ne de başka bişi. ve kalitelidir.
Twin Special Canbus.temin edebilirim garantili bir şekilde.sadece 4300 ve 6 bin kelvini var.dünya üzerindeki hiçbir araçta problem yaşatmıyor.
cadence renkli xenon lar var yeşil kırmızı mavi diye düşünürsen fiyatıda 120tl
Peki arkdaşlar arkadaşım sıfır Ford Focus aldı Xenon takıcak servisten garanti kapsamı dışın açıkar demişler. Takan varmı bildiğiniz alsa taksa bi sorun çıkarırmı xenon.
0 araçlarda bu sorun var sanırım:)
benimde ampulmu patladı beyinmi hafta sonu anlıcaz ampulse ampul alıcamda beyinse sarılara döncem burdan bakayımda düzgün bi ampul alayım :D
Philips e mtec e o kadar para vermeye gerek yok, hepsi aydınlatıyor diyen arkadaşlar; aydınlatmadaki kriteriniz nedir acaba?
bende cenmax kullanıyorum 3 seneden fazla olmuştur, far + sis 700 lira vermiştim, tık demedi şimdiye kadar.
bu iş tamamen şans işi bence monza iki sene kullandım araçla birlikte satmıştım sonraki aracıma gene monza aldım 3 ay sonra ampul iflas verdi :D sislerde discovery kullandım 8 ay sorun çıkarmadı
konuya atlamakgibi olmasındabu xenonlar yağmura siste göstermiyor diye bir söylenti çevremde kullanan arkadaşlar böyle bir sorun gerçekten varmı.....?
siste zaten sarıda gostermez bence yagmurda sarıdan daha iyi gösteriyor
Yağmurda hangi arabanın farı güzel gösteriyoki.Xenon düşünüyosan bu sebebten almamazlık yapma bence.Sonuçta her türlü normal ampullerden daha güçlü aydınlatıyo.Ama şans işi ben MFK aldım bi önceki aracıma 8.000 k ama beğenmedim yani başka 8.000 ler gibi güçlü değildi.Arkadaşımda cenmax var 3 sene önce baya bi para verip almıştı H4 süper aydınlatıyo.
Çizgi tamamen sizin merceğinizle alakalı bir durumdur. (ki umarım xenonları xenon dizynlı farla ya da mercekle kullanıyorsunuzdur. )
Yoğunluğu ne ile karşılaştırıyorsunuz acaba? Ölçütünüz nedir ?
Hondanın son makyajlı kasasındaki orjinal xenon rengini tavsiye ederim aydınlatması olsun duruşu olsun çok güzel onu bulabilirseniz gayet güzel durcaktır.Sislere de normal 4300 ampul takarsanız çok orjinal bir kombinasyon olur ama bana kalsa sisler sarı kalsın:)