folyo kabarırmı bılmıorum ama zamanla rengi soluyor
Printable View
bu işten benım anladıgım guzel bır ınce zımpara yapıp boyayı kompresorle guzelce puskurtup atıcaz
Ben şimdiye kadar farklı markalardan 10 tane aracın farını açtım bıyadım kapadım hiç zımpara kullanmadım gerekte olmadı. Yaptığım araçlarda boya akması vs sorunu hiç olmadı.
Boya olarak herzaman Motip kullandım. Mat siya ve Parlak siyah olarak çeşitleri mevcut.
Lacquer Black - Motip
Buaralar kendi aracımın farlarınıda açıcam ama vakit bulamadım henüz.
Motip'de istediğiniz tipde boya mevcut ama ülkemizde varmıdır onu bilmiyorum .
Transparent lacquer to colour bulbs. Bu ürün özellikle şeffaf ampul tarzı malzemeleri boyamak için kullanılıyor.
Magic Light - Motip
Linkdeki Stop boyaları sizin boyayacağınız yer ile aynı materyele sahipse işinizi görecektir.
Araç Bakım ve Temizlik Ürünleri, Bakım Temizlik Ürünleri, Modacar, Sonax, Automix, Meguiars, Micro, Space, Guex, MicroWiper, Purgator, Stac Italy
Motip Siyah 690C Sprey Boya Mercek Modifiyesine GittiGidiyor.com'da #36115308
knkacım stop boyaları sarı ıle kırmızı ıstedıgımız rengı yakalamak zor bnce olmazsa zımpara atmadan yıne cam boyası alıcam kompresor ıle atmayı dusunuyorum bakalım nolcak
koray amca benim arabamın farlarınıda boyıyalım :)
bizim kullandğmzda deka olması lzm melih knuyu görünce yazar,bende bugune kadar çok far açıp boyadım,boyattım hiç zımpara yapmadm boyattğm ustamında hç zımpara yaptğnıda hiç görmedm
google motıp fln yazdım google tatmın etmedı beni :) bakıcaz artık bıseler cam boyasıyla yaparz yıne tutarsa resım paylasırım :)
derin turuncuyu verniğe karıştırıp atmıştım bi kere