bizim sokak karanlık bahçede arabayı çıkarırken yusuf yusuf çıkıyorum geriyi kafayı çevirsem bile net göremiyorum o kadar da apaçi işi değil bence.
Printable View
bizim sokak karanlık bahçede arabayı çıkarırken yusuf yusuf çıkıyorum geriyi kafayı çevirsem bile net göremiyorum o kadar da apaçi işi değil bence.
sokak lambası takmak istiyorum diyede konu açan olurmu ilerde acaba :D
Valla bildiğim 1 araba var gerilerinde 8000 kelvin xenon var.. aşırı çirkin apaçiye bak felan gibi durmuyor.. :) Yapan kişi müzik sistemleri ile uğraştığından yapması kadar doğal birşey yok tabi..
power led ve mercek takılmasını tercih ederim. gayet soft bir görünüş elde ediyorsun.
Yakında iç aydınlatmaya da xenon takanlar olur eminim.
Arabamı ilk aldığımda bende de xenon vardı merceksiz farlarımda, sonra başkalarının xenon larından aşırı rahatsız olduğum için söküp attım, normal ampule döndüm. 2 yıl önce xenon kullanımı bu kadar fazla değildi o da ayrı konu.
Sonradan takılan xenon kitleri nereye olursa olsun, (Far, sis, geri vites, stop, iç aydınlatma, bagaj, el feneri vsvsvs) apaçiliktir, takan kişi de apaçidir bana göre..
Saygılar, sevgiler
Q.
Moruk ağir küfürü hak eden bi davraniş direk kırmızı kart :D
arka camın içine arazi araçlarındaki veya amerikan polislerindeki gibi elle yönlendirilebilen lamba koy , aç şalteri istediğin yeri aydınlat :)