mustafa ruhsat eskiden cok sorunmuş şuan o kadar sıkınıtı değil belki biraz 100-150 maliyet olur diye tahmin ediyorum mat siyah bence güzel olmaz ya mat füme ya opc mavi
Printable View
mustafa ruhsat eskiden cok sorunmuş şuan o kadar sıkınıtı değil belki biraz 100-150 maliyet olur diye tahmin ediyorum mat siyah bence güzel olmaz ya mat füme ya opc mavi
ızmırde draglarda mat sıyh grdum folyolar kabarmıs fln tozlu cok kotu duruyo bnce sıyah yapmayın opc mavı yada mat beyaz olabılır
opc mavi yapmaya karar verdim. ne kadara yapılabilinir püf noktaları neler?
siyahtan vazgeçmekle güzel yapmışınız...bakımı çok zor.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8355065_n.jpg
Bence harika olur ...
S2000'in Monte Carlo Blue rengi süper,tercihlerin arasında koy derim.
maliyetler nedir arkadaşlar?
arkadaşım ben kendi arabamı mat kırmızı ve mat beyaza kapladım çok sıkıcı renklerdi şimdi parlak turuncu .. yani mat renkler parlak rengin yerini tutmaz .. bazen arabam parlasın diye iç çekersin .. :D
bu audi'yi de geldiğinde mat siyah yapıcaktık , o sırada bu folyo geldi hoşuna gidince mavi yaptık... bence tüm mat renklerden de güzel oldu ..
bu arada başka bi altarnetif olarakta sedefli turuncuyu teklif edebilirim sana ..
fiyat olarak sizin aracınızı tam bılmıyorum ama 1000-1300tl fıyat soluyolar genelde 3yere sormustum cunku
araştırmalarıma göre opc rengi piyasada yokmuş kaliteli bir folyo istiyorum ama nerden bulabilirm araştırıyorum.
ilgili olabilecek biri varsa yardım isterim
sana ruhsat bılgısıne vereyım
eger farklı bı renk olursa degısır mat sıya veya parlak sıyahda sıkıntı olmaz
baska renk yapotıgında kaplattgın yerden faturasını alcaksın o faturayla bı takıpcıye gıdıp ek-1 formu ıvıır zıvır prosedurlerı halledıp araba muayeneye gırecek ertesı gunde ruhsatların degıscek
kaplama güzel olabilir
arkadaşlar opc rengini bulamadım yardım istiyorum
maxxcar'la detayı konuş bence (fiyat renk vs.) ama bence tekrar mat sarıyı düşün.
çok iddalı ve güzel olur