şu anda çalışmıyorum kanka, o yüzden bi tarih veremem :)
Printable View
şu anda çalışmıyorum kanka, o yüzden bi tarih veremem :)
anladım o zaman sana da allah kolaylık versin göki:D
eyvallah, zaten araba ile uğraşmıyorum öle söküp takıyorum kendimce bişeyler, rahatlatıyor beni yoksa kafayı yiyorum can sıkıntısından :)
aynen ya
ben de göztepe sanayiye gidip yok koltuk ısırma yok kapının altı fitili sök tak salak saçma işlerle uğraşıyorum ama kanımca senin benim gibi bir ruhsat sıkıntın yok:D
hıcamm süper olmus daha bol foto ısterız :D
göki abi çok yaratıcısın super olmuş :)
bu konuyu tekrar hortlatiyim;
flock kaplatan oldumu yakin zamanda?
Çok iyi olmuş hortladığı.
Netten baktığımda şöyle bir örnek buldum. Var mıdır Türkiye'de de gerek kırmızı, gerek lacivert gibi renk seçenekleri?
http://www.banburyflockingservices.c...1266000532.JPG
Bu arada Göki abi bunu okursun umarım. Senin aracanın taban halısını sen kırmızı kaplatmıştın hatırladığım kadarı ile. Güzel de bir fotoğarafı vardı, elinin altındaysa bana yollarsın abim.
Edit: Flock bir kaplama. Kumaşlar üzerinde etkisi var mı? Örneğin kapı içlerini kaplatmak istedik... Fakat ***** deri ya da kumaş kapı içi. Nasıl halledilebilinir?
birde CRXlerde gogusun cama yakin olan tarafindaki malzeme nedir, kımıl kımıl :D
Çok güzel olmuş gerçekten.
Kardeşim şimdi gördüm konuyu
Kumaşın üstüne yapılıcagını sanmam flock un
Renk sklası oldukca geniş flock un
Yaptırmayı düşünen olursa mutlaka ithal 1mm yaptırsın, yerli tozlar ömürlük olmuyo
Ben söküpalcantra kaplıyalı sonra onuda söküp bakalitleri kaybedeli çok oldu ahauahaua:D
Taban halısı fotosunu yarın eklerim su anda bilgisayarda yiğen var basından kaldırmak imkansız:D
Bende bir ara yedek bir torpido göğüs alıp artık 1 yada 2 mm neyse en kalını mat siyah flock kaplatıcam. Dursun lazım olucak.
2cok kalın kanka salondaki halıfleks gibi ve hissiyat kötü, 1,5 mm bile kötü en güzeli 1mm
Bende yaptırmayı düşünüyorum ön konsol direkler vs, fakat Ankara da bulmak zor olacak gibi geliyor, şayet 1 günde biter ise artı sökme takma vs ile 2 gün olsa yaza doğru İstanbul a geldiğim bir vakit uygulamak daha kolay olacak gibi geldi.
Ön konsol ve 10 adet büyük küçük parcayı sabah verip rrtesi gün öğlen aldım..