bencede yapmayın hocam, ben sadece aynaları kapladım yeterli oldu :)
Printable View
bencede yapmayın hocam, ben sadece aynaları kapladım yeterli oldu :)
Kaplama hariç diğerleri olur :)
enternasyonel :D
ama ciddi olarak bişey söliycem ,kızma darılmaca olmasın sakın :D
aslında konuyu açan arkadaşta yanlış yapıyo ,nedeni şu sen aracını kişiselleştiriyosun bunu başkasına sorman ve fikir alman yanlış
çünkü sana güzel gelen bana gelmez ,bana güzel gelen sana gelmez bilmem derdimi anlatabildim mi :soru:
haa bu arada lafım ortaya :D konu sahibiyle ilgili degil ;)
entarnasyonel yani :D
ızgara içini siyah yap lipi kaplat bencede
bence hoş olmamış heleki keşanda bu tarz kaplamalar falan insanlara dahada garip ve çirkin gelebilir
Yok alınmam böle bişeyde neden alınıyım düşüncenizi paylaşmanız için açtım konuyu ne güzel cevap yazmışsınız ben sadece nasıl olur dedim ki basımı yarın gerçekleştiricem deseni buldum :) madem yapıcaktın neden sordun denebilir diye sölüyorum fikir almak için açtım konuyu o günden beri bakıyorum ve apma kararı aldım ilginiz için çok teşekkürler..
aslında herkesin gidip orjinal jant alması gerekiyor... sonuçta arabada canınızı taşıyorsunuz kendinizi düşünmeseniz bile arkadaşlarınız akrabalarınız oluyor. belki yüzlerce testten geçip üretilen orjinal jantlar sizce sırf marka olduğu için mi pahalı ? bunun kaza anını cukurunu düşünmekte var allah korusun sonuçta herşey olabilir.
Aynı sahte rakı içmek gibi. Herşeyin sahtesine karşıyım...
kaplama hariç gayet güzel olur bence ;)