arkadaşlar izmirde tavsiye edebileceğiniz boyacı varmı ? yardım ederseniz sevinirim güzel işçiliği olan boyacı aranıyo
arkadaşlar izmirde tavsiye edebileceğiniz boyacı varmı ? yardım ederseniz sevinirim güzel işçiliği olan boyacı aranıyo
Egetuning - İzhome : Mustafa Birsesli
İrtibat: 0555 404 25 25
Kendisi işinin ehli ve sitede de çoğu arkadaş tarafından referans olunacak bir insandır kendisi. Ara konuş, hatta tavsiyem git yerinde gör, eminim yaptığı işçilik hoşuna gidecektir.
Seçkin abi hakan abi filan var izmirde sanayide boyacı arkadaşları elbet vardır istersen numarasını pmlerim sen hangi rexi aldın yine![]()
bana lazım uygun boyıcak putur putr dalgalı olmamalı![]()
www.honda-tech.com
Konuyla alakalı değil ama Can'ın merakını gidermek için söylim![]()
Can yukarda yorum yazan CRX nickli arkadaş olabilir, dediğin kriterlere uyuyor![]()
abi sağlam üfürmek için bi crx parası daha harcıyosun ama yine de bu eksik o eksik oluyoo
zamanında cem abi demişti bulaşma ,atmosferik paşa paşa bin diye ama dinlemediminceden pişmanım şimdi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)