süper olmuş ellerinize sağlık valla..:)
Printable View
süper olmuş ellerinize sağlık valla..:)
çok güzel olmuş elinize sağlık
Başarılı olmuş tebrik ederim :) Asprin, kosla, arap sabunu çok başarılı ürünler ancak çok iyi durulamak gerekiyor buna çok dikkat edin plastik aksamları temizlendi sanıp mahfedebilirsiniz.
Ben atas ın vinet isimli ürününü kullanıyorum konsantre olarak alıyorum 1kg 12lira gibi bir ücreti var 1/10 sulandırılıyor oldukça başarılı bir ürün tavsiye ederim.
Vallahi kirden ölüyor olsalar ben yine arap sabunu gibi maddeleri sürmem aracımın plastik kısımlarına :(
Gtechniq C6 Nano Koruma veya daha hesaplı olsun derseniz Atas Plak2R tavsiye ederim arap sabunundan hem daha iyi hemde çok daha kaliteli ve güvenli olur ;)
arap sabunu lastik parlatmada da on numara iş görür fakat torpidoya ve lastiğe 3-4 günde bir uygulayınmax torpidoya 10 günde falan 1 uygulayın çatlamalar yapar zamanla
ismini şuan net hatırlamıyorum ama asprinle ilgili bir ürün var bimde kırmızı şişe 2-3 lira arası bir fiyatı var sulandırım kullansanız bile deli bir performans sunuyor çıkaramadığım şey yok diyebilirim ama sulandırıp kullanmazsanız yada direk sıkıp üstünde nemli bek ile silmezseniz boncuk boncuk is yapıyor ben bulaşık süngerine sıkıp siliyorum 0 gibi oluyor ama sulandırıp kullanmanızı daha çok tavsiye ederim su miktarını kirin inatçılığına göre kendiniz ayarlayabilrsiniz
bu bahsedilen ürünler aynı firmanın marketler için ufak isim değişikliği geçirmiş hali a101de asprinn, şok marketlerde asprixx vs. vs. diye devam ediyor. biraz sulandırarak kullanmakta fayda var, çözelti kalın olduğu için pompası çabuk bozuluyor ve en önemlisi kullandıktan sonra bol su ile arındırmanız gerekli yoksa beyaz lekeler halinde kalıp boyaya tesir etmeye başlıyor.
güzel olmuş elinize sağlık
arap sabunun en güzel deri temizlemede işe yaradığını okumuştum. bunu yazanda boş birisi değildi, artcar'ın sahibi yazmıştı :)
meguiars arap sabunu :D
uzun zamandır cevap yazamadım. öncelikle belirteyim arap sabununu sürekli olarak tabiki kullanmayacağım. Sadece şu görünen kirler çıksın diye temizledim. Sonrasında zaten her hafta düzenli olarak temizliğini yapacağım trimlerim. Ayrıca söledikleriniz baya bir tırsıttı beni :) o gece üşenmeden gittim, nolur nolmaz diye güzelce duruladım, ve sildim tekrardan temizlediğim yerleri :) herhalde bir problem olmaz. gayet güzel arındırdığımı düşünüyorum. ayrıca ATAS Winet ve Plak2R siparişi geçeceğim. Torpido için plak2r diğer trimler için wineti kullanırım artık. ama şunu söliim gerçekten çok temiz oldu. keşke aracı ilk aldığımda yapsaymışım. artık elimden geldiğince kirletmeden bu şekilde korumaya çalışırım trimleri.
kapı işi döşemeler için ne kullanabiliriz?
çok iyi bir çalışma elinize sağlık :) ben onları boya sanıyordum pislikmiş meğerse :D bende bir gün parlatayım bari :)
güzle sonuç almışsın ;)
öncede lastiklere bile çekerdik bu meleti :D
bu arada ATAS Plak2R ve ATAS Winet siparişimi dün verdim. Hafta içi elimde olacaktır. Bundan sonra bu ürünlerle düzenli olarak temizlerim. Özellikle Plak2R'ın performasını çok merak ediyorum. Daha önce Turtle Wax F1 kullanıyordum, fena değildi ama bakalım Plak2R nasıl olacak :)
veee işte ürünlerim geldiiii.... Torpido için Plak2R diğer trimler için ise ATAS Winet. Mecburen uygulamak için hafta sonunu bekleyeceğim malesef :( Plak2R'ı çok merak ediyorum.
bu arada torpidoyu önce Winet ile silsem nasıl olur? dana önce kullandığım torpido sütünü temizlemek için. herhangi bir zarar vermez değil mi? RS lerin torpidoları hafif yumuşak bir malzeme.
Ayrıca sğlsun Erdem Boya ücretsiz klima dezenfektanı ve Virtus 457 göndermiş. Onlarıda uygularım bir ara. Bu arada Virtus457 hakkında bilgisi olan var mıdır? Bildiğimiz nano cilalar gibi mi uygulanıyor? Kullanan var mı daha önce yorum yapabilecek?
http://img696.imageshack.us/img696/8158/p1020425t.jpg
Arap sabunu dış boyada da çok etkili parlatıyor boyayı bilginiz olsun
Virtus 457 uygulamak için boyayı iyice temizlemen gerek. aracı yıka kil geç Kılcak çiziklerden arındır polisaj yap yani arkasından ipa1/1 sulandır sil arkasından 457 geç nano özelliğine sahip bir boya koruma. Tam nano değil ama nano gibi yüzeye tutunuyor diye biliyorum