zamanlama uyarsa bende gelmek isterim.
Printable View
zamanlama uyarsa bende gelmek isterim.
araba zaten ***** yerde ve les durumda yatarken bi temizlik yapım bende ona
Zamanı ayarlayabilirsem gelirim bende.Yıkatıp mı gelicez orda yıkayabilirmiyiz ?
nerde nazman olcak bulusma pazar olrsa ıyı olr
cumartes 7 den sorada olabılr
abi durumu bı netleştırelım de senide gormek ısterım .:icon_tup:
valla bana farketmez de sonucta dısarda yıkatıp gelsen gelene kadar toz olucak arabana cıla yapmak ıstersen toz lu olmaması gerekıyor .bı amator yıkama makınesı ayarlayıp kapıya koyma gıbı bı dusuncem var ısteyen yıkasın dıştan kafasına gore şampuan da benden şekilde 5 lira uygun olur dıye dusunuyorum.
Olay nedir ? ne yapılıcak ? uygulamayı bırı mı yapıcak herkes kendı mı yapıcak :) uygulama ıcın yada gırıs cıkıs ıcın ne ucret oduyoruz...
bunları bilirsem musaıt vakıtte olursa bende gelırım
oncelıkle gırıs cıkıs ıcın bırsey odemıyorsun.
uygulama yapılacak mı isteyen kendi aracına ugrasabılır bu pasta olabılır cıla olabılır ıc temızlık olabılır.
dukkanda kaput kapı vs var bunlar hurdaya ayrılmıs durumdalar.
uzerlerınde calısabılırız.
pasta yapmak ısteyen denemek ısteyen hep merak edıyodum nasıl oluyo dıyen ler ıcın bı bulusma dıye dusunebılırız.
sıteden bırkac arkadasımız var yeterınce bılgısı olan hem onlardan yararlaınırız hemde bulusma yapmıs oluruz .
çaylar şirketten ama kuru pastalara karısmam :D
Kanka ne zamandır görüşemiyoruz gelmeye çalşıcam ama bu hafta sonu kuzeni evlendiriyoruz koşturmacadan vakit bulmak zor olur söz veremiyorum. :(
Rıdvan tarihi kesinleştirdikten sonra duruma göre bende gelebilirim :)
vallah bensiz olmaz kurban :D
ahhh ahhh yakın olsanız bende cok gelmek istiyorum :( rıdvan'ım
Yer kalabalığa müsait mi ? 1 kişilik fazladan yer varsa bende sohbete gelebilirim müsait olursam :) :p
pazar olursa gelirim, haber verin yeter..
okke
bana adres koordinat birşey gönderin pm'den anadolu yakası özürlüyüm:D
çok acil bir durum olmadığı sürece ordayım
Çayi ben ismarlarim sen pastayi al gel dersen gelirim abi tanişmak için:)