İPA (izopropil alkol) ile cıkar herhalde ama yüzeye zarar verir mi onu bilmiyorum tabi
Printable View
İPA (izopropil alkol) ile cıkar herhalde ama yüzeye zarar verir mi onu bilmiyorum tabi
edit : 2 kez yazmısım
Abi araba istanbulda mı adana civarında ise yardımcı olalım d&c garage var siteye üye sahibi .
Eğer isterseniz detaylı temizlik için Meguiars ürün yollayabilirim... Yarım litresi 20 tl....
10:1 e kadar sulandırılabiliyor ama siz 4:1 kullanırsanız çözüm daha iyi olabilir...
Kesin çıkartır demiyorum ama denemeye değer...
Benim palio da boyattıkdan sonra bu haldeydi hatta çok daha beterdi diyebilirim.Detaylı temizliğe verdim 150 lira da para verdim sabah bıraktım akşam 8 de bitti araba cillop gibi oldu.
araç sanırım 2012 fabia optimal ama burdan 1995 gibi duruyor ne hale getirmiş ya yazık günah boyatmayı düşündünüzmü gogusu ?
geçmiş olsun, detaylı temizlikle hallettirip ustaya fatura edilmeli kesinlikle
Bi anda bu hale gelmedi ya, bu vakte kadar aklı nerdeydi ustanın, herkes söylemiş deraylı temizlik yapan yere verirseniz sonuca ulaşırsınız, bundan kötü arabaları toparlıyorlar.. Geçmiş olsun çok sinir bozucu bi durum..
Gecmis olsun meguiars tarzi bir mekanda problem cozulebilir diye dusunuyorum
Atas Vinet konsantre ile zorlanmadan halledebilirsiniz döşemelerdeki kirler de dahil.
walla tıner baska yolu yok boyada toz olsa kil alıyoda plastıkte cok sıkıntı walla
yazanlar bıldıklerı ıcın mı yazıyor bn durumu anlamadım.kir çıkarıcı boyayı nasıl cıkarıyor.bunca yıldır kullanıyorum yenı bı ozellıgını ogrenmıs oldum.
vınet apc vs tarzı sabun bazlı urunler boya gıbı yapıskan recıne tarzı urunlerı cıkartamaz kı .olay torpıdoda .torpıdo zaten nazık bır yuzey .
Olm forum ortamı işte, denemediği ürünü denemiş gibi yazıp akıl verenler var.
Benim tavsiyemde, asit içermeyen pH dengeli araç içi temizlik ürünleriyle göze az batacak bir kısımda deneme yapılmasıdır. Dediğin gibi dashboard malzemesi ve hatta düğme grubu üzerindeki beyaz yazılar çok narindir, asidik bir ürünle tüm dashboard'u kucağa alma riski var.
Mehmet selam kardeşim. Fotolardan anladıgımız kadarıyla gözeneklerin vs. içleri hep dolmuş. Rıdvanın dediği gibi herhangi bir detaylı temizlik malzemesi bu aracı temizleyemez. Araç İstanbulda mı yoksa Adana osmaniye falan taraflarında mı ?
DC garage yazmış arkadaşın birisi. Ben açtım burayı. Temizleriz diye düşünüyorum. Dedigim gibi bu cevrede ise araç mutlaka yolla halledelim. Tabi arkadaş faturayı ustaya versin kendi cebinden cıkmasın bu masraf. Ama mutlaka hallederiz kardeşim.
güçlü bi hava tabancasıyla çıkarmı acaba ?
yok meg yok atas yok su atasda megte o boyayı cıkartmaz beyler kırmı cıkartyrsunuz boya olmus gogus hemşo onu tınerle sılmekten baska care yok bılgın olsun tınerle heryerı ıyıce temızleyıp sonrada sampuanlı suyla temızle
a101 lerde aspirin diye bir temizleme sipreyi var bi deneyin 2,5tl pişman olmassınız....birde1tl ye bulaşık süngeri alın bi deneyin pişman olmassınız..