aracımız ford connect.
pek iyi bakıldığı yıllardır ilk günkü halini koruduğu kesınlikle soylenemez.
şantiye aracı olarak kullanılmış o şantıye snn bu şantiye bnm gezilmiş.yıkanması gerektıgı hıc hatırlanmamış.yeri gelmiş servis aracı yeri gelmiş v.i.p olmuş kısacası sırtına ne yuk vurulduysa kaldırmış bi araç.
araç servise kazalı geldi. bı sabah dukkanın onunde terkedılmıs buldum .üşümesin diye içeri aldık.1 saat sonra 2 adam geldı aracın sahıbı olduklarını baslarından bı kaza gectıgını soyledı.
neyse gunler gectı araba tekrar marş yapılacagı zamana yaklasıldı derken aracın sahıbı daha dogrusu şirket patronu bunu cıkınca dırek satalım dedı ve ıçini miçini komple temızletelım dedı.tabı bu muhabbet olurken bnde aracın basında onlarla bırlıkteyım yardımcı olabılıcegımı soyledım söylemez olaydım.(2 gundur mesai yapıyoruz)
neyse dün öğleden sonra aracı liftten cıkardık duzgun bır yere aldık başladık orasını burasını mıncıklamaya.ısın ıcınden cıkmak ıcın koltukları sokmemız gerekıo ve soktuk.
sokunce ısın ıcınden cıkabıldık mıhayır
tam 2 saat te anca sokuldu .
tozdan pıslıkten vıdaları gozukmuo arka koltukların cekme halatlarını cekıyorum katlansın dıye tık yok heryer çamur kir yağ nalet ettim ama soktum.
ıcınden cıkan pıslıkten 1 ınsaat yapılır ıcınde 4 aıle yaşar hatta kapalı otopark bıle yapılır arazi musaitse
ismini enkaz koydum.
sizce deilmi
ekip maça hazır ama rakip cok güçlü
köpüklerin amacı ne anlamadım ama bagajda duruyorlar anlayan banada anlatsın
ve ilk resimler.
daha bitmedi yeni baaşlıyoruz
son durumu bu şekilde yrn son kontrollerini yapıp teslim edicem.
mukemmel olmadı ama en azından ENKAZ ı kaldırdık.