kışa merhaba diyip araçlarımızı kışın çetin şartlara hazırlıyoruz.
cilanız parlatıcınız kurulama beziniz yada herhangi bir detailing malzemenizi yanınıza alın bu pazar etkinlik yapalım.
25.kasım.2012 yani bu pazar saat 12.00 de kapılar açılacak. hava tahminlerine göre pazar günü açık bir hava var.
yer anadolu yakasında maltepe gülsuyu köprüsünde.haftasonuna neredeyse dukkanın en musaıt haftasonu olucak yanı bu fırsatı kacırmamak lazım .
nemi yapıcaz.
o güne kırmızı bır aracımız var komple uygulama görücek iç dış şekilde. dolayısıyla uygulamanın nasıl yapıldıgına sahıt olabılıceksınız.
bnde makıne kullanmak ıstıyorum ama korkuyorum dıyenler .sizleride düşündük hurda paneller üzerinde deneme yapabilirsiniz.
hangı malzeme ne ıse yarar yada şuna ne malzeme kullanmalıyım. dyenlere hem kullanıcı yorumları hemde teknık bılgılerını birlikte cevaplamış olucaz.
kımde ne malzeme var ıse yanına alsın gelsın.
ben gelsem kendı aracıma cıla yapabılırmıyım yada pasta yapmak ıstıyorum ama kapalı alanım yok dıyenler buyrun sıze kapalı alan kafanıza gore çalışın.
arabamı yıkatıp mı geleyim yoksa orda yıkayabılırmıyız diyenler.
kapının onune ufak bı yıkama makınesı 1 adet kova ve 1 araclık şampuan koyucaz ısteyen kendı aracını yıkasın ( 5TL )
isteyen aracını yıkayıp gelsin.yada yıkatsın.
iletişim
rıdvan : 0535 921 48 80
adres: orhangazi caddesi no 46. maltepe
adres tarifi e5 üzerinden
bostancı yonunden gelenler mutluhan hondayı gectıkten 3ncu sapaktan gülsuyu sahilyolu yalı mahallesi yazan tabeladan saga gırıyorsunuz yol aşagıya ınıyor ilk ışıklarda soldayız.
kartal yönünden gelenler
türkan saylan ın onunden gectıkten sonra gülsuyu yazan tabeladan sonra yalı mhallesi sahılyolu yazan tabeladan giriyorsunuz ilk ışıklarda soldayız.
Beyler geçenlerde konuşmuştuk bknz:cg buharlı temızlık
haftasonu musaıt bı gunde kapalı bı mekanda hem sohbet hem temızlık anlamında bı bulusma duzenleyelım demıstık.
bu hafta duzenlesek size uyarmı?