Selam arkadaslar aracimin 3 parcasinin boyaya ihtiyaci vardi sagolsun kendini bilmez bazi sahislarin sagina soluna zarar vermesiyle komple boyaya ihtiyac duyuldu kucuk ezikler gamzeler var hasarsiz boyasiz parcalarida var ama renk tutmamasindan korktugum icin komple boyaya vermeyi dusunuyorum.
Boya konusunda korkularim var etrafda kotu orneklerini goruyorum vernik dokulmeleri renk tutmamasi igrenc parlaklik vs. Vs. Isini dort dortluk yapan bir boyaci arıyorum ist avrupa yakasinda.
Arac orjinal renk estoril mavi bmw e36 cabrio. Gercekten isin ehli tavsiye edeceginiz yerler varsa yazarsaniz hepsinede gidip gorusecegim yaptiklari isede bakacagim. Biraz titiz ve pimpirikliyim malesef.
Etrafda estoril blue adi altinda saçma mavilere boyanmis bmw ler var benimkide oyle olsun istemiyorum aracimin sadece on tarafinda boya var arkada yok ve boyaninca hosuma gitmeyecek biseyle karsilasmak istemiyorum.
Bugun olusan son hasarin resmide bu vitrin camini devirmisler cam ezmis kaymak gibi boyasiz olan arka camurlugu
![]()