Aciklama İÇİn cok sagol
Printable View
Aciklama İÇİn cok sagol
Rica ederim :)
dhamamcioglu günaydın konuyu başından beri okuyup videoları sirası ile izledim bnm aracıma
https://www.youtube.com/watch?v=2O24...ature=youtu.be videodaki işlemi yapmak istiyorum netten biraz araştırdım iyi olmayan ingilizcemle açıkcası pekde bişey anlamadım bu işlemler için parçaları nerden temin edebileceğimi ve maliyeti hakkında bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim
Guzelmis. Kesip bicme olmadan montaj yapilmis.
Bu arada bende de bi-xenon var. Benim kullandigim kit 2012 Range Rover Vouge'dan sokuldu. Farlar kapaliyken selektor yaptigimda farlar acikken yapilan selektorun %90'ina yakin aynı performansta isik veriyor. Selektor suresi 2-3 sn daha uzarsa zaten tam verimle calisiyor isik siddeti olarak.
Oysa bi zaman arkamdan 2006-2007 kasa A6 selektor yapmisti. Aynada gordugum sadece hizli hizli yanip sonen bembeyaz; fazla goz almayan (isik siddetinden oturu) bir isikti.
Yani kullanilan balast-ampulle alakali bir durum sanirim.
Bir daha ki aracim standart farli ya da sadece kisalari oem xenon olsa bile yine bi-xenon yaptiracagim. Ozellikle gece suruslerinde ciddi anlamda performansli.
Hort :)
Peki bu ürün nasıldır. Araştırdığım kadarıyla marka iyi çok güzel örnekleri var.
Bide videolarda gördüğümüz kadar kolay yapabilir miyiz kendimiz acaba :)
Connecting site...