maşallah sanat yapmışssınız :)
Printable View
maşallah sanat yapmışssınız :)
Ellerine saglik yine dokturmussun kardesim
Maşallah.
Berkay İzmir'e taşınman dileğiyle.
Teşekkür ederim yorumlar için :)
Kör oldun müthiş iş olmuş ellerine sağlık.
İç mekan temizliğinden özellikle döşemede kullandığın temizlik ürünü, fırça vs nedir
Deri döşemeler için Adam's Leather & Interior Cleaner kullandık. Taban ve tavan dosemelerinde Crystal Concepts Sensei APC kullandık. Fırça da ufak boy detay fırçası.
75 mm yün ped nerden temin ettiniz. maşallah çok emek var yaptıgınız işleri cok severek takip ediyorum
Teşekkürler :)
75mm yün ped AutoHDM markasının. Ben direk üreticisinden alıyorum. Eğer lazımsa temini konusunda yardımcı olabilirim.
maşallah aracada emeğede
araç çok titizlikle yapılmış çok güzel görünüyor elinize sağlık , yanlız bukadar zaman ve emek harcamışken , neden koltuklara cleaner sonrası birşey yapmadınız çok merak ettim? Yani özellikle mi yapılmadı acaba diye.
Kendim Gliptone ikilisini kullanıyorum ve inanılmaz memnunum , kesinlikle sizinde aklınızda başka bir plan vardır tabi ama.
Teşekkür ederim.
Akın s2k: Aslında bakım amaçlı uygulama yapılsa iyi olurdu ancak elimde Gliptone kalmadından ve diğer ürünlerde parlak bir yüzey bıraktığından kullanmak istemedim.
sizin yaptığınız işlere söylenecek söz bulamıyorum, önceden de efsane bi navara çalışması vardı bu çalışmanın da ondan bir farkı yok, Ankara'ya geldiğimde sizlerle tanışmak isterim, takipteyim :)
Teşekkür ederim.. :)
Bende tanışmaktan çok memnun olurum..
yapılan iş gerçekten cok iyi
Teşekkürler...
maşallah.. müthiş.
sorulması doğru olur mu bilmiyorum ama kuş pisliklerinin bıraktığı yanığa çözümünüz nasıl oldu? uygulamalarını ibretle takip ediyorum valla tebrikler :)
Teşekkürler..
Verniğin sadece yüzeyini etkilemiş olan kuş pisliği yanıklarını zımpara+ polisaj uygulaması ile giderdim..
MAsallah elınıze saglık..