Cem abi hazır boya kalınlığı ölçen aleti görmüşken fiyatını ve birkaç sorumu yönelteyim.Orjinal bir araçta boya kalınlığı aşağı yukarı ne düzeyde oluyor? Ve bu tür bir aleti almak istesek günahı ne oluyor.![]()
Cem abi hazır boya kalınlığı ölçen aleti görmüşken fiyatını ve birkaç sorumu yönelteyim.Orjinal bir araçta boya kalınlığı aşağı yukarı ne düzeyde oluyor? Ve bu tür bir aleti almak istesek günahı ne oluyor.![]()
Boya ölçüm cihazının fiyatı 300 TL.Başka bir forumda arkadaşım araştırarak sanal pazardan aldı.Yurtdışına çıkacağı için ben satın aldım. Fabrika boyalı bir araç 90-120 mikron arası çıkar diyelim ama bu rakamlar ortalama.Farklı değerler de mümkün.Orjinalden kastın 2. el araç ise sonuçları çok farklı olabilir.
Kaşıntı bitmiyor.Hardcoregaraj olarak polisaj makinalarına uzatma adaptörü ürettim.Dar ve ara yerler benden korksun bundan sonra
![]()
cem airbrush için komp. ayarladınmı nasıl kullanıyorsun rötüşlük yerler var bende bi türlü yaptıramadım .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Hardcoregaraj olarak yaptığım işin düzgün olması tek hedef.Uzatma aparatımızın sıfır balans yapabilmek için özel adaptör yapıp kontrolü elden bırakmıyoruz.
Crown flex polisaj makinasının diş kısmını kopyalayıp aparat yaptık.Bu aparatı makineye sabitleyip uzatma adaptörünü taktığınız zaman balans yapıp yapmadığını kontrol edebiliyorsunuz.
Balans kontrolü ve makine izlerinin alınması,
https://www.youtube.com/watch?v=G3l9l2gUFSo
Tertemiz yüzeyimiz.Sfır balans ve makine izlerimiz yok.Ayrıca anahtar ile sıkmak için tırnaklarımız açıldı.
![]()
Pazar günü konuğum RX8 idi. Koltuk, taban, kapı döşemeleri makine ile temizlendi deri bakımı yapıldı.
Önceki sahibi ön koltukların alt yan kısımlarındaki deri kısımları çok kırmış ve bolca kırışık vardı.İlk önce sensei apc ile temziledim.Arkasından buhar makinasının mikrofiber aparatını takıp buhar banyosu yaptırarak biraz olsun kırış kısımların azalmasını sağladım.Kumaş kısımlar yıkandıktan sonra Zymöl deri bakım ürünü ile korumaya aldım.
Apc ile deri kısımları sildikten sonra,
Koltuk, taban, kapı döşemelerimizden geriye kalanlar,
![]()
Ellerine sağlık Cem abi.Bu ara ae86'yı göremiyoruz.Deri kısımları nasıl kırışık hale getirmiş acaba eski sahibi.Bu arada bahçede tel olan kısımları trapez sac ile kapatıp kapalı garaj yapmayı düşünüyor musun?
Levin kış uykundan uyanacak az kaldıAracın eski sahibi sanırım biraz genişmiş ve dikkat etmemiş.Düzenli bakım yapsaydı bu kadar olmazdı.Kiracı olduğum için kapalı hale getiremiyorum.Dükkan almak istiyorum.Uzun zamandır arıyorum ama bütçeme uygun bulamadım.Şuan tek eksik dükkan kaldı.
Yine döktürmüşsün abi maşallahbu kırışıklıkları önlemek amacıyla nasıl bir bakım yapmak lazım abi tavsiyen nedir?
Abi valla emeğine ve sabrına hayranım hergün bakıyorum güncelleme yapmışmısın diye çok ince detaylara bile giriyorsun benim o kadar sabrım yok ben başlarım 2 dakika sonra uğraşamam sonra yaparım der bırakırım![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)