Okadar yatirim yapmissin sektore,tr otomobil camiasinin kalbinin attigi yerde hatri sayilan bir uyenin arabasini *** ettigin halde adama bi gold bakim hediye edip gonlunu yapip arabasini duzeltmekten acizsin... Kucuk hesap adamlarindan haz etmem...
Printable View
Okadar yatirim yapmissin sektore,tr otomobil camiasinin kalbinin attigi yerde hatri sayilan bir uyenin arabasini *** ettigin halde adama bi gold bakim hediye edip gonlunu yapip arabasini duzeltmekten acizsin... Kucuk hesap adamlarindan haz etmem...
pis bezi fln geçtimde.
1ncısı kış ayları içerisindeyiz.şampuan kir sökücülük soft kalmış sünger deymeyen yerlerin kirleri çıkmamış.
2ncısı araç ıslakken bez ile sabunlanmayan yerin üzerinden geçsen yine temizlersin .
hani yapmak mı istememişler yoksa zorumu başarmışlar ben anlamadım.
verilen cevabı okumadım bile .
zincir bayileşmede kontrol zordur.genelide bu şekildedir.
hele yıkama sektöründe sürekli çalışan değişri , gelir 2 gün çalışır gider.
kurallar vardır.koltukla oynanmaz .teyp açılmaz .ne bilim işte el frenıi bile indirilmez gibi.
gözünüzü seviyim koltukla oynamadan nasıl altını süpürecen.bazen amatör olmak gerekir.
Olm adam zaten konuya direk ben para bastım senin forumuna sponsor oldum diye girmiş. Ne diye konu açtırıp benim karizmamı yerlerde gezdiriyosun demiş masa altından ama yönetim anlamamış :hehe:
Bak yine yönetim suçlı oldu :D zaten o kadar maaşı başka türlü alamazlardı :D
Yalnız bundan sonra bu forumda kaç kişi arabasını yıkatır ACT de o tartışılır. ( Off Roadcılar hariç :hehe: )
Sıçıp üstüne sıvamak hakkında kompozisyon yazın diye ödev verseler act den gelen maili gönderirdim.
bence ödüllük olmuş :D
Haftaya 3 arkadaş olarak arabaları oraya detaylı temizliğe vermeyi düşünüyorduk :dddddd
Bi nane olmadığı en başından belliydi ACT'nin bu konuda zaten düşüncelerimi tastiklemiş oldu.
Sinan abi yok mu bu ACT'nin bir tarafında? Komple devretti mi markayı?
O varsa, ve ulaşırsanız illaki doğru düzgün bir açıklama ile ( geçmiş sayfada yapılan firma açıklamasından bahsetmiyorum bile, "suçlu sensin ama büyüklük yapıp cila attık fazla konuşma" gibi bir şey olmuş o ) doğru düzgün bir çözüm bulur..
bildiğim kadarıyla tüm isim hakkını devredip etliye sütlüye karışmadılar
Biz sektörün en leriyiz diye bir işe giriyorsan ve o işi profesyonel olarak yapıyorsan kalkıpta yıkamana gelen müşterin için "otomobili için bu kadar titiz olan bir arkadaşımız nasıl gözle görülen bu kadar büyük bir eksikliği görmemiş." diyemezsin. O eksikliği görmesi gereken kişi müşteri değil, orada uygulama yapan veya onun üzerindeki işletmenin sorumlusu kişidir. Sen oraya gelen müşteriyi bu arabasına karşı titiz, bu değil diye ayıramazsın herkese aynı standartlarda hizmet sunabiliyorsan profesyonelsin demektir. Ben çok titizim ama vaktim yok, acelem var bıraktım aracımı teslim alırkende kontrol etmedim, zorundamıyım? Madem bukadar iyisin ve bunun için ücret alıyorsun öyleyse bunun kontrolünü sen yapıcaksın ki bende içim rahat şekilde arabamın başında bekçi gibi dikilmeden arabamı size teslim edicem.Alıntı:
Merter’deki yaşanan duruma gelince. (Ki AutoClub Merter Türkiye’deki en özel uygulama noktalarından birisidir)
Açıkçası üzüldük.
Olaya şu açıdan yaklaşabiliriz. Otomobili için bu kadar titiz olan bir arkadaşımız nasıl gözle görülen bu kadar büyük bir eksikliği görmemiş. Neden konunun çözümü için acil bir talepte bulunmamış. Neden öncelikle o bayii ile bir çözüm yoluna gitmeden hemen yazma gereği hissetmiş diyebiliriz. Ya da otomobil yüzeyinde daha önceki uygulamalardan kalan polisaj makinesi yanıkları için neden bir kez bile “rezalet” dememiş o yanıkları yapanlar için. Otomobilin yüzeyindeki kuş pisliği yanıkları için bir yazı gördünüz mü? Vs vs… Bu listeyi uzatıp yazılan yazı ile ilgili art niyet aramakta mümkün. (Bu arada problem yaşayan arkadaşımız sonrasında yine bayiimize gidiyor, çizik giderme uygulaması yapılıyor ve yapılan uygulama sonrasında “bakalım kaç yıkamalık” sorusunu soruyor. Ama yine de art niyet aramayalımJ)
Değerli Arkadaşlar
Bir hata varsa üstelik “yıkama” uygulamasında yaşanan bir hata varsa bu “rezalet” olarak manşetlere, forumlara taşınacak bir konu olmamalıdır. Yazılan bu yazı artık herkes tarafından okunan, görülen bir yazı olmuştur. Peki bu eksikliği olumsuzluğu birlikte çözme yoluna gitseydik, çözseydik. Olmaz mıydı? Oraya “rezalet” diye afişe edince ne kazandık? Peki Merter kapansın. Sonra bu işe emek veren, yatırım yapan tüm yerler kapansın. Sonra? Sonra ne yapacağız?
Turgut Yüksekdağ / AutoClub
Konunun gelen aracın üzerindeki kuş pisliği yanığı veya polisaj makinası yanığı ile ilgisi nedir? Bu ne çirkin bir yaklaşım biçimidir? Sanane benim aracımda önceden oluşan deformasyonlardan veya benim o kişiler hakkında ne yaptığımdan? Farzetki sıçan kuşları vurdum, boyayı yakan uygulamacıyıda yaraladım şimdi firman hakkında yıkama rezaleti diye konu açma hakkına sahipmiyim?
Koray buraya "rezalet" diye konu açınca ne kazandık söyliyim, bu forumdaki potansiyel müşteriler olarak işletmenize gelmeden önce iki kere düşünücez ve sizde bundan sonra araçları çamurlu şekilde yıkamaya devam etmeyeceksiniz veya edeceksiniz.
O, iddia ettiğiniz gibi ne kadar profesyonel ve sektörün eni olduğunuz ile doğru orantılı.
Ha birde sektörü el ele taşımanın yolu, sizden şikayetçi olan müşterinin aracına boya kaporta expertizi çekip boklamaktan geçmiyor. Şu yazdığınız yazıda ayrı bir fiyasko. Firmasının adını yanlış yazan yetkili kişi yazısınıda ilk defa gördüm.
arabayı nerde yıkattırayım diye bakınırken yeniden bu konuyu gördüm.
Görmeyenler de görsün.
güncel
Köpüğü istedikleri kadar övsünler ben hayatta arabama sıktırmam.. direk arabaya tecavüz gibi bişey ..zaten aklı başında yıkama da yok denecek kadar az ..duru su en güzeli ... Hem para ver hemde rezilliği yaşa ...İnsanın parasıyla rezil olması böyle bişey olsa gerek ..
Açıklama şaka gibi. Konuyu gördüğümüz iyi oldu, bir daha gitmeyiz.
Gitmiyoruz,gidenleride uyarıyoruz.Hayırlı işler bol güneşler.
En temizi kendi işini kendin yapmak hem zaman geçer
Act keske araba camlarinda sticker olarak devam etseymis
Valla başta ' xor ' fazla mı abartmış, büyütmüş diye düşünecekken, açıklama geldi, iyi ki de geldi, o kadar parayı yatırımı mal a yapcagına personele yapsalarmış , gönül almayı da hizmetlerine katsalarmış fena olmazmış, 2-3 kez oraya eş dost yollamıştım, daha uçan kuşu bile yollamam, ***** pislerler etrafta..
A(racınızı) C(aktırmadan) T (ikeriz )
SONAX'ta benzer bir olay yaşanmıştı. Ünlü bir şarkıcının aracı uygulama sonrası çizik içinde kalıyor, SONAX yetkilisi ( Sahibi ) şöyle bir açıklama yapıyor; Sizin sıfır diye aldığınız araçlar aslında 1 yıldır limanlarda bekletiliyor, gemi pisliğine, yağmura,toza ve benzeri pisliğe maruz kalıyor.Bayiler bunları cilalayıp sizlere sıfır diye satıyor (!) :D :D
Onlarda aynı bu şekilde; halka hitaben, sohbet havasında ve erdemli davranışlarda bulunduklarını iddia ederek yazmışlardı :D
Bu da aynı model olmuş. Sonax'ın o saçma açıklamasından sonra bir daha sonax'a uygulama yaptırmadım. Şimdi bu saçma sapan açıklamadan sonra da ACT ile işim olmaz.
Beylikduzu tayfasi icinde bi haber vereyim ,beykentte meguiars acti bi arkadasim beylikduzu bolge bayisi olarak.kaliteli yikama icin kesinlikle oneririm,beykentten gurpinar yoluna giderken madonun solundan devam ediyorsunuz ilerde solda saray sac tavanin altinda,ismi ugur.memnun kalirsiniz...