Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı
aynen yıkama muşterı kazandırır ama muşterının %95'ı araba yıkatır %5 lık kısım uygulamaya araba getırır..
herşeyde olduğu gıbı bu ışte de gelır ne kadar çok olursa gıderde o kadar çok oluo..
arac başı malıyetı şoyle hesaplayalım, gunde 10 araba yıkıyorum ayda 300 araba 20tl den 6000tl, ay sonu 5000tl masrafım var(tek yıkama ıçın konuşuyorum) bana kalan 1000tl/300 araba= 3.33 tl
20tl'nın altına araba yıkıyorum dıyen varsa ordan koşarak uzaklaşın, kımse 20 tl'nın altına araba yıkayamaz, yapamaz boyle bır ıhtımal yok..
sakın bızı yanlış anlamayın, kımseye bı sıtemımız yok, anlatılmak ıstenen fahış fıyatlar dıye tabır ettığınız fıyatlar ışın hakkı olan fıyatlar detaılıngle uğraşan kımse %100 %200 gıbı kazanmıyor..
boyle bışey olsa yanı bu kadar karla ış yapsak, sızce de hepımızın altında super sport araclar olması gerekmez mı? hadı ben kazanamıyorum, dou kazanamıyor, alper abı kazanamıyor, bır kışı olsun kazanıp alamıo mu yada şu kışı yıkamadan para kazanıp şu aracı aldı dıyebıleceğınız ornek var mı..
yapılan emeğe ışçılığe karşılık %20 max %25 karla kazanc sağlamak çok duşuk bır değer..
kola orneğınde kı gıbı hıç bır zahmet olmadan %200 kar elde edılıyorsa, bu zahmetlı ış mın %400 karla olmalıdır..
yanı ornek verılen fıyatlara gore ış yapmamız ıçın, bızım sadece urun masrafımız olması lazım gerı kalan kıra elektrık su vb gıderler bedava olmalı,
yadı sızın tez'ınızden yola çıkalım, seramığın hakkı 500tl dou 1000tl'ye yapıyor dıe duşunursek, sızın duşuncenızle dou uygulama başına 500tl cebe ındırıyor..
ayda 6 tane seramık yaptığını soyledı (3000tl), 10 tane nano yaptığını soyledı (2500tl), kendısı burda sorun bakalım bu zaman kadar hangı ay sonunu 5500tl kar'la kapatmış..