User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Plastidip hakkında

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Plastidip hakkında

Arkadaşlar merhabalar. Böyle bir günde bu konuyu açmak istemezdim ancak hem 3 hafta içinde düğünümün olması hatırası ve ilk olması bakımından düğün arabasını kendi aracım olarak yapmak istemem sonucu açmak durumundayım. Her iki tarafın kapılarında küçük küçük bu standart vakum cihazlarının çekemeyeceği ama göz tırmalayan göçükler var. Bulunduğum yerde yapamıyorum araştırırken bir aksesuarcı arkadaşın plastidip deneyelim demesi üzerine öyle konuştuk.

Plastidip küçük göçükleri kapatır mı uygulama sonrası? Yoksa tam tersine iyice belli mi olur çünkü renk mat kırmızı veya mavi olacak şu an. Henüz karar vermedim, eğer uygun olacak olursa ona karar vereceğim yoksa 3 haftalık istanbulda geçirdiğim zamanda o ufak vurukların çaresine bakacağım fakat geçen sene onlar için 800 tl fiyat çekmişti Ve hepi topu 5 tane falan vardı.

Bir de komple araç plastidip uygulaması ne derece güvenilirdir, ortalama ne kadar maliyeti vardır?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tago nickli arkadaşa özel mesajla ulaşın
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar. Böyle bir günde bu konuyu açmak istemezdim ancak hem 3 hafta içinde düğünümün olması hatırası ve ilk olması bakımından düğün arabasını kendi aracım olarak yapmak istemem sonucu açmak durumundayım. Her iki tarafın kapılarında küçük küçük bu standart vakum cihazlarının çekemeyeceği ama göz tırmalayan göçükler var. Bulunduğum yerde yapamıyorum araştırırken bir aksesuarcı arkadaşın plastidip deneyelim demesi üzerine öyle konuştuk.

Plastidip küçük göçükleri kapatır mı uygulama sonrası? Yoksa tam tersine iyice belli mi olur çünkü renk mat kırmızı veya mavi olacak şu an. Henüz karar vermedim, eğer uygun olacak olursa ona karar vereceğim yoksa 3 haftalık istanbulda geçirdiğim zamanda o ufak vurukların çaresine bakacağım fakat geçen sene onlar için 800 tl fiyat çekmişti Ve hepi topu 5 tane falan vardı.

Bir de komple araç plastidip uygulaması ne derece güvenilirdir, ortalama ne kadar maliyeti vardır?
    http://www.techturkey.com/forum/deta...ight=plastidip
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet siteyi inceledim, Beyefendiye de ulaştım. Ancak benim istediğim biraz kullanıcı yorumu. Resimlere bakınca her şey gerçekten mükemmel ama bir falsosu yok mu yani bu işlemin?

Bir de piyasa tutarlarını bilirsem hazırlıklı olurum amacım bu.

Ve asıl önemli sorum; kaportadaki gamzeler bununla kesin kapanıyor mu? Videolar çok kaliteli olmadığı için yanıltıcı oluyor açıkçası. Yani yarın öbür gün boyatırsam ve daha çok belli olursa maliyet ve zaman pişmanlığı üzücü olur.

Jantlardaki torna sıyrıklarını kapatırsa yarın boyatırım mesela. Ama soru işaretleri...

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda arkadaş cam çıtalarını plastidip ile kapladı, ertesi gün yağan yağmurda kalktılar, geçen yıl jantlara uygulama yapmıştı başka bir arkadaş, Ankara İstanbul arasında attı... Buradan yola çıkarsak ben sağlıklı olmadığı düşüncesindeyim.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceliklre plasti dip gamze kapatmaz bu kesin.

Bir diğer kesinlik; plasti dip ne yağmurla atar nede 400km hızla )
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceliklre plasti dip gamze kapatmaz bu kesin.

Bir diğer kesinlik; plasti dip ne yağmurla atar nede 400km hızla )

Cam çıtasından atmış olan plastidip uygulaması. Bilseydim janttan atmaz diyeceğinizi onun da fotoğrafını alırdım ve buradan paylaşırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bir iddiaya girelim. Biz kaplayalım. Siz 1 sene içinde normal etmenler ile sökebilirseniz biz bu işi bırakalım ... nasıl ???
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bir iddiaya girelim. Biz kaplayalım. Siz 1 sene içinde normal etmenler ile sökebilirseniz biz bu işi bırakalım ... nasıl ???

Ben burada ilk mesajımda da, ikinci mesajımda da bu ürünü kötüleme amaçlı yazmadım, plastidip ile ilgili bildiğim gördüğüm ve duyduğum şeyleri aktardım sadece. O zaman şöyle bir eklemede bulunayım, ehil ellerde yapılmayan plastidipin yarı yolda bırakma ihtimali var, diğer türlü yok diyeyim.

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı veliazak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben burada ilk mesajımda da, ikinci mesajımda da bu ürünü kötüleme amaçlı yazmadım, plastidip ile ilgili bildiğim gördüğüm ve duyduğum şeyleri aktardım sadece. O zaman şöyle bir eklemede bulunayım, ehil ellerde yapılmayan plastidipin yarı yolda bırakma ihtimali var, diğer türlü yok diyeyim.
    Ben ilk plasti dip ciktiginda tarkan abiden alip leonun on panjurunu siyaha kaplamistim. Ama 5 kat belkide 6 kat felan atmistim. Ozenmeden ustun koru denemek icin yapmistim begendim belkide 2 3sene kaldi arac ustunde. Kar kis yikama vs gecirdi hic atma olmadi. Hatta kaza yapip tamponum panjurum degisti yinede plasti dip saglamdi. Ne kadar cok kat atip parcayida tamamen saricak sekilde kaplarsan cikmiyor. Yani demek istedigim ozenli iscilikle sikintisiz oluyor. Benim begenmedigim tek yani cok cabuk toz kir tutuyordu. Mat siyahti zamanla sanki rengindeki canlilik gitmisti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak gördüğüm duyduğum yorumlar da o yönde. Ehil eller belirleyici sanırım. Eğer kaportadaki nazarlıklar geçmeyecekse şunu sorayım, torna çiziğine maruz kalmış jant dip'lenirse ortalığa çıkan görüntü kusuru belli eder mi? Hiç bir şey yapamazsam jantları dipleyeyim en azından

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir önemli detay daha var bir çok marka var plastidip diye satılan gerçek plastidip Amerikan malı olan ve bariz çok daha kaliteli. Biri plati dip yaptım attı derse ilk soru nereden aldın ne markaydı olmalı ben jantlarımı yaptım ve halen cok güzel görünüyorlar.
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Rc model araç kaportalarında kullanıyorum offroad crawler şuan için bi sıkıntım yok yani katları fazla atarsanız cıncık gibi cıkıyor ve fazlasıyla sağlam oluyor emin olun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalın atılırsa derin sayılabilecek çiziklere kadar kapatabilir. Ancak arkadaşım göçük kapatırmı gamze kapatırmı demiş. Buna gönül rahatlığıyla kapatmaz hatta daha belli eder diyeyim. Göçük başka birşey çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman janta gönül rahatlığıyla uygulayabiliriz doğru mu?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O zaman janta gönül rahatlığıyla uygulayabiliriz doğru mu?
    Tago'dan önce ben cevap vereyim. Uygulayabilirsin,sıkıntı yok

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atan plastidipler plastip adıyla astılan çakma ürünler. Bir senedir kendi aracımda aynalarda var. Bir buçuk seneden fazladır da arkadaşımın aracında çeşitli yerlerde var atmayı bırakın küçük soyulmalar bile yok. Doğru ürünü kuralına uygun uygulayınca sorun yaşamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için teşekkürler. Eğer yarın yetişirse en azından jantlar için deneyeceğiz yapacağım yer de müsait olursa.

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için teşekkürler. Eğer yarın yetişirse en azından jantlar için deneyeceğiz yapacağım yer de müsait olursa.
    Merakla bekliyoruz, burda paylasirsin fotograflari.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)