Arexons Mirage Rinnova Fanali ürünü yani far temizleme/parlatma ürünü kaç zamandır alıp kullanmak istediğim bir üründü. Nihayet, geçen hafta ürüne kavuştum ve kayınpederin otomobilinden başlayıp far parlatma ürünlerinde kobayım haline gelen Omega'da ikinci denemesini yaptım. Kayınpederin otomobilinin farlarında bol miktarda çizik vardı. Elle uygulama ile o çiziklerin çoğu gitti. Öncesi sonrası fotoğraflar çok anlaşılmayabilir diye sizlerle Omega'da yaptığım denemeyi paylaşacağım ki öncesi sonrası sonuçlar bildiğiniz katarakt ameliyatından hallice oldu. Dile gelseydi kesin dohtur beeey gozum açıldıııı derdi![]()
Ürünü yapı marketlerden, hepsiburada.com gibi adreslerden temin edebiliyorsunuz. Ufak tefek bir hacimde satılıyor ama fiyatı bakımından cüzdan dostu bir ürün diyebilirim. Aşağıda göreceğiniz sonuçlardan da anlayacağınız üzere tam bir f/p ürünü, yani elle uygulama ile bu sonuç çıkıyorsa makina ve uygun ped kullanımında farı herhalde ilk günkü haline getirir.
Videodan da göreceğiniz üzere işlem oldukça hızlı ve zahmetsiz gerçekleşiyor. Sonuç, benim için gerçekten çok tatmin edici oldu. Meguiars plastx yerine bu ürünü çeyize almak daha yerinde olur. Çünkü, dediğim gibi hem fiyatı uygun hem de ihtiyaç halinde heryerden temin edilebiliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ruzZVvnZuZY
![]()