hıcbıyerde yanlıs yapmadın srp eger elle cızık kapayabilseydi zaten kimse pasta cila yaptırmaz gider srp alır uygulardı .
Printable View
hıcbıyerde yanlıs yapmadın srp eger elle cızık kapayabilseydi zaten kimse pasta cila yaptırmaz gider srp alır uygulardı .
Mart sonunda 1 yaşında olacak bir aracım var.
Rengi Beyaz.
Normalde köpüklü yıkama ( sonax , car wash ve autojoy ) yazlarıda çift kova kendim yıkarım.
Daha önce hızlı cila olarak sadece Hydrorep kullanıyordum.
1 Ay kadar önce Washcoat uyguladım araca.
Araç ile güneşe bakıldığında kılcal olarak bez çizikleri olduğu görülüyor yakın zamanda foto çekmeye çalışacağım.Ancak el ile uygulayarak bu çizikleri azaltabilecek ve beyaz renkte maksimum parlaklık verebilecek. Cila cila sonrası wax gibi hangi ürünleri tavsiye edersiniz?
proteoyu anlamadım ben
cilalı mı değil mi çözemedim, güzel köpürüyor eyvallah.
bir de şu idrolakın test videosunu çekicem. bir de acaip boncuk yapıyormuş ne gülerim:D
derdimi buraya yazsam bilemedim ama
benim aracın on camında bayii saolsun sticklera bogmus 6-7 haneli rakamın izleri kalmıs asırı bugu olunca yada yıkamadan sonra silerken tam güneşligin hizasınada cıkıyo. bunu nasıl gideririm
sticker temizleme urunleri var, ben apartmanin kapisina yapistirdiklari cilingir sticklerini cikariyorum onunla
Arkadaşlar yazın kapımın önünde çift kova aracımı yıkayabiliyorum. Ancak bu durum kışın daha zor bir hal alıyor. Özellik sonaxa 30 lira vermek zor geliyor.
Evin kapısının önünde kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz Susus yıkama ürünü ve bunu uygulayabilecek bir ürün var mıdır?
Birde bazı ürünler var çeyize eklemeyi planladığım yorumlarınız nelerdir? Her ay bir iki parça alcak şekilde yapmayı planlıyorum. Bunların yerine bu daha iyi olur şu tarz bezler daha iyidir.
Normalde tek hızlı cila tipi kullandığımdan bu BİM de satılan mf lerden biriyle uyguluyor diğeriyle geçiyordum. Şimdi hangi mf kullanılmalı? Kurulama için? Wax için hızlı cila için? ve bunları her ürün tipi için ayrı ayrı mı kullanmalıyım? ve ne sıklıkta yıkamalıyım?
ATAS HYDROREP ( Daha önce Kullandım Memnundum )
ATAS DLS 150 ( Yazın Kullanmak İçin ) Gerçi sokakta nasıl bu kadar rahat uygulayacaksam :)
AUTOGLYM*SRP KILCAL ÇİZİK GİDERİCİ SAKLAYICI CİLA + Parmak Süngeri
Autogylm Cam Ayna Temizlik MF Bez
AUTOGLYM HIZLI CAM TEMİZLEYİCİ*500 ML*
MEGUIARS *ULTIMATE QUICK WAX SPRAY *450 ML
MEGUİARS**ELLE WAX-CİLA UYGULAMA PEDİ**3 ADET**
srp çizik kapatmak için almanız tavsiye etmem makinanız varsa alın tabi ama elle çizik mizik kapamıyo srp denedim gördüm
Yıkama sonrası sprey cila olarak nokta atışı yapabileceğimiz bir ürün önerebilir misiniz?
Meguiar's Ultimate Quik Wax ve Quik Detailer ürünlerini daha önce kullanmıştım fakat aşırı bir farkları var mı çözemedim tam olarak, okuduğum birisi daha çok yüzey temizliği diğeri de parlatma işini iyi yapıyor.
Bir de Meguiar's Mirror Glaze #34 Final Inspection diye bir sprey ürün var, bunun uygulaması da sık-sil şeklinde mi acaba ? Ben Meg'den örnek verdim onları bildiğim için öneriye açığım.
quık wax. cila ozellıgı yogun urun temızlıkten zıyade parlatmaya yonelık.
quık detaıler. temızleyıcı ozellıgı olan yanı toz alma leke alma aynı zamanda hafıfı parlatmaya yarayan urun.
m34 fınal zımbırtısı genelde pasta tozlarını temızlemek amaclı urun yanı bıreysel kullanıcının pek tercıh etmemesı gereken urun.
Anladım abi, Quik Wax'a yöneleyim öyle ise.
Bir de kil kaydırıcı olarak şimdiye kadar Hep Quik Det. kullandım, sabunlu-şampuanlı su bunlardan hangisi daha ekonomik ve işlevseldir ?
Edit: Bir de Autogeek'de %15 indirim ve ücretsiz kargo var anladığım kadarı ile, siparişi geçiyoruz :)
quık wax yada detaıler bunlar hıcbırzaman mukemmel degıl anlık urunlerdır surer kullanırsın kalıclık beklemezsın onemlı olan uyguladıktan sonrakı mutluluk he 1 hafta tertemız kalır araba oda senın sansınadır .
kil kaydırıcı olarak sabunlu suyu daya gıtsın . mumkunse suyla kayan kıl almaya calıs.
kil ole zırt pırt yapılacak bısey degıl aslında senede 6 ayda bır ya yaparsın yada yapmazsın.zaten aracını cogu zaman cılalıyorsan kile cokta ıhtıyac olmuyor eger zemın temız ıse evvelıyatında.
Aracima 2 yikamada 1 meg quick wax geciyorum. Biraz daha iyi parlaklik ve kalicilik saglayacak ve en onemlisi el ile uygulayabilecegim urun tavsiyesi alabilir miyim?