Teşekkür ederim bilgi için
Printable View
Merhaba, şuan her yıkama sonrası sonax hızlı cila uyguluyorum. Kırmızı aracımda ıslak bir görüntü elde etmek istiyorum, el ile uygulayabileceğim vax,cila tarzı bir ürün var mıdır? teşekkürler
kullanığın ürün gayet yeterli esasında. Gyeon xx, atas hydrorep, sonax bsd yapsan da çok birşey değişmeyecek.
Islak görünüm için araçtaki çizikleri alman lazım. Parlaklık prüzsüz yüzeylerden etkilenen bir vasıf.
Extra ıslaklık içinde bildiğimiz glazelerden kullanman lazım, glaze bir kat daha saydam tabaka ekleyip ıslak görünümde etkili oluyor.
Karnubalı cilalar da aynı şekilde, sentetik kaplamalara göre kaba, kalın bir tabaka oluşturuyor. Haliyle daha sıcak daha ıslak bir görünüm kazanıyor
Bol Carnabua li bir wax atip ustune de her yikama sonrasi guzel bir qd ile bomba olur.
Vernik durumu iyi olmayan (harelerimiz bol), arabada bile collinite 845 super islak bir gorunum veriyor.
2 sene once aquartz titanium vardi, cok daha iyi bir yuzeye uygulanmisti, donuk bir parlakligi vardi.
http://i.hizliresim.com/aEk4rd.jpg
http://i.hizliresim.com/9Lk6y3.jpg
çok güzel görünüyor, ne kadar koruyacak bakalım bu görünümü...
tavan hariç boyattım arabamı, maaşallah şuan kılcal çizik bile yok :)
boyamı en güzel nasıl koruyabilir ve tatlı bir parlaklık verebilirim?
elimde şuan sadece soft99 fusso wax mevcut
yanıtın için teşekkürler kardeşim
boyadan çıkalı 4 gün oldu, çıktığı gibi tozunu dahi almadım henüz, meguiars nxt cilalu şampuan sipariş verdim o gelecek, detailing malzemesi satış sitelerinden aldığım kaliteli bezlerim vs mevcut o konuda oldukça titizim :)
seramik kaplama akıllıca olurmu?
Boya icerisindeki gazlarin cikmasi vs derken 1-1,5 ay kadar bekleyin derim. Hazir havalarda sıcak en verimli sekilde kurumus olacaktir bu surecte.
Sonrasinda Seramik kaplama mantikli bir tercih olur. Wax/sealentlere oranla daha sert bir yuzey olusturmasi sebebiyle hassas olan yuzeyini daha basarili korumus olursunuz.
collinite 845 nereden bulabilirim?
ben zamaninda erdem boya dan alirdim,
bulamazsam 915 de alabilirsin, 7 senedir bitmedi kutu.
bitmiyor asla
denemelik 40gr bölünmüş 915 alsam tahmini kaç uygulama çıkar? (elim çok boldur)