Soft99 Fusso aslında çok zor değil hemşo, sür bekle sil.
Eğer o kadar da uğraşmayayım dersen de Koch Chemie Protector Wax alıp araç ıslakken sıkıp durularsan yıkamaları kolaylaştırır.
Printable View
Gyeon Bathe+ Plus öncesinde yıkama yapmak için şampuan önerisi alabilirmiyim,
Valet pro mavi kil, boyayla akraba olmuş stickerı çıkartır mı arkadaşlar?
Ya da ekstra ne uygulamak gerekir?
Koch chemie pw için sulandırma oranı nedir? 1 litre kwazar pompaya 2 kapak atıyorum ama kapak kaç ml geliyor hiç bir bilgim yok. Az mı, çok mu acaba :D
Merhabalar, Touareg aracım için normalde kendim deri sütü temizliği sürüyordum fakat öncesin iyi bir temizlik yapmak gerekiyor sanırım fırça ile birlikte temizlemek ve ardından koruyucu olarak sürebileceğim çok pahalıya kaçmadan neler önerirsiniz acaba
araç içindeki tozlar yada tuş aralarını temizlemek için boya kestirme fırçası iş görür.
koltuk temizlemek için halı fırçalarıın daha yumuşaklarıda iş görür.
eğer bunu hobi olarak yapıp bu iş için özel ürünler arıyorsanız bu yukarıda belirttiğim ürün fiyatlarından daha pahalı fakat markalı ürün alırsınız.
çeşit çeşit boy boy ürünler mevcut.
Ben çok yoğun kullanmıyorum diye bu ürünü aldım. 3 boy aldım, işimi fazlasıyla görüyor. Linkini aşağıya bırakayım, belki işine yarayan olur.
Stargil, Yuvarlak Boya Fırcaları, No. 8 : Amazon.com.tr: Yapı Market
Araç gene boya tozu olmuş bi yerden cıldırmamak elde değil :). Kil ile boya tozunu alırken ister istemez araba çiziliyor hare yapıyor gibi, kil bezi mi kil mi mantıklı? Sonrasında çizikleri saklayabileceğimiz bi cila önerirmisiniz. Polisaj yapmak istemiyorum boya çok ince.
@CüneytIşıkkent deri için sorduğunuzu anladım. Doğru dimi?
Derilerde apc kullanmayın. Bir kere de birşey yapmaz belki ama sürekli temizlemede problem yaratır.
Bu yüzden temizlik için Koch Chemie GS değil Pol Star kullanın.
Ayrıca korumaya da TS değil LS kullanabilirsiniz.
Diğer markalarda da özellikle deriler için Leather Cleaner adı altına ürünler mevcuttur. Bunlara bakmanızı öneririm.
Hem temizleme hem de Koruyucu olarak deriklinik sitesinden de ürünlere bakabilirsiniz.
Fırça olarak yine Colourlock veya diğer markaların deri fırçaları mevcut.
Ben genellikle Valet Pronun kalın olarak satılan ürününü kullanıyorum her aksamda. Hem yapısı hem boyutu tatmin ediyor