okadar parlakki araç 4. resimde herşey ortada buarada ben okadar kilolu değilim 104 kg olabilirim ama tamamen makinanın yakın çekimi
Printable View
okadar parlakki araç 4. resimde herşey ortada buarada ben okadar kilolu değilim 104 kg olabilirim ama tamamen makinanın yakın çekimi
melih maşallah, tertemiz olmuştur şimdi rahat rahat cilanı atarsın :D
bu arada arkayı biraz daha basıcakmısın :D
Ultimate compuond u ellemi attiniz butun araca? :) nasildi ilk bastaki haline gore etkisi iyimi kutunun ne kadarini kullandiniz ?:)
siparis vericem yakin zamanda da merak ettim.
cok gusel parlamis masallah
nasıl değil ya :D
aynen elle yaptık bayağı bi terledik :D benim arabada yüzde 100 etki sağlamadı boya bayağı kötü durumdaydı biraz toparladı ama. 2-3 defa daha yaptıktan sonra kesin sonuç verecektir. İlk baştaki haline göre sonuç felaket cam gibiydi araba:)
aracın rengi biraz daha koyu değilmiydi telefonda çekildiğinden mi böle acaba.
telle çekmedim foto makinesiyle çektimde prof birşey değil. Işıktan olabilir rengi parladı biraz:)
bizi çok tatmin etmediaçıkcası ufak tefek çizikler kaldı hepsini almadı :D ama o da benim boyadan kaynaklanıyor çok bakımsızdı artık boya bakımına önem vericem:) sadece yıkamakla olmuyormuş yani. Ellede bi yere kadar öldük ya :D
Akşam üstü benim arabada denedim cmpndu gerçekten harika bir sonuç çıkardı makina ile düşünemiyorum neler olur :D
aynen moruk fenaydı he :)
Eger ilkse senide cila manyakligi na hosgeldiniz kampanyasina ekliyelim :D Cok bulasici bi hastalik ve tibben cozumu servetini detailinge yatirmak :D
aynen felaket bişey bu tam hastalık :D bu haftada yıllık izne çıkıyorum manyak olacam :D