araban mat deildiki birader :) maşallah.
Printable View
araban mat deildiki birader :) maşallah.
sanada alak kanka :)
aldm ben yaw :D hızlı cila almam lazım onuda çözücez.
tamam olum işte hızlı cila da vardı alak pazar gitmeden
COLLINITE WAXLAR*KATI SIVI *DÜNYACA ÜNLÜ BOYA KORUMA*.
collinite'in ürünlerinden hangisini tavsiye edersiniz?
buğra aracın koyu ise 915 iyidir diye bi sölenti vardı ben onu aldm.
arkadaşlar merhaba,2 günde okudum 65 sayfayı ellerinize sağlık müthiş uygulamalar seyrettim sayenizde....sanırım bu hastalık benide sardı :) ufaktan ürünleri toplayıp bende girişmek istiyorum detailing işine ancak ürün ve uygulama bilgim yok,size çok soru soracagımdan emin olabilirsiniz :) öncelikle yardımlarınızla ürün listesi yapmak istiyorum,fiyat önemli değil,meg ürünleri toplamak istiyorum,bu arada nxt sampuan,nxt 2,0 wax,colli 915,glaze 7 aldım....alınacaklar listesinin geri kalanı tamamlarsanız sevinirim....tesekkürler....bu arada aracım 2007 kırmızı 207 gt,2 ay önce boya korumadan cıktı ancak parlaklıgından memnun değilim ayrıca ufakk kılcal çiziklerde var....
Menzerna 203s atabilirsin ilk başta. Yada ona benzer kılcal çıkarıcı. AG SRP de çok iyi bu konuda.
Yıkama, kil ve M80 sonrası
http://i1129.photobucket.com/albums/...k/IMG_2444.jpg
Attımda yazmayı unutmuşum pardon :) M21 attım üstünede
Ohaaa:eek: Passat parlasaymış...
Masallah yanıyor :icon_tup:
Passatın maşallahı var,vw sevmememe ragmen heleki bu kasaları cok hoşuma gitti jantlar falan plaka sade standart guzel duruyor bi jantla yay belkide film var yanılmıyorsam.
ellerine sağlık passat müthiş olmuş,kıskanmamak elde değil....umarım benim araçta bir gün böyle olur :)
Teşekkür ederim. Evet dediğin gibi ön cam dahil film bide ek olarak tampon çıtaları boyalı ve görünmeyen kısımda da bagaj üstü ince spoiler var.Alıntı:
Passatın maşallahı var,vw sevmememe ragmen heleki bu kasaları cok hoşuma gitti jantlar falan plaka sade standart guzel duruyor bi jantla yay belkide film var yanılmıyorsam.
:) Teşekkür ederim.Alıntı:
ellerine sağlık passat müthiş olmuş,kıskanmamak elde değil....umarım benim araçta bir gün böyle olur
passat cok ıyı sanırsam toureg jantı var :)