İç-Dış 10 Lira Olan Heryerde :D
Printable View
İç-Dış 10 Lira Olan Heryerde :D
hatta belki zadexe gidicem birazdan, gelmek isteyen olursa tanışmışta oluruz:)
Yalnızca kendim yıkarım.
autojoy
- Haruna gitmediğim zmaanlar Hortum spec takılıorz kapı önunde :D
Zadex uzak.ben ordan eve gelene kadar araba kirlenir zaten.altınazadede benım yıkamacım orayı bekliyoruz artık :)
aynn abi altunizadede zadex başka bayileri varmı bilmiyorum ama
dün babamın arabasını yıkattım zadex'te, beğendim diyemicem malesef. kusurlarıda söyliyim hatta
- sağından solundan su akıntısı
- ön tamponun yarısı çamurlu
- içini silerken silecek kolu aşşa indirmiş kontak açınca silecek çalıştı
Kötü haber, ne yazıkki arkadaşımın midesini bulandıran bir takım işler dönmüş, sonuç olarak devir işlemleri olmamış. :(:(
Gene kendim yıkayacağım aracımı, off off.
Yahu şöyle işini hakkıyla yapan yer olsun 25 vermeye razıyım bu soğuklarda çekilmiyor.Bugünde kendim yıkadım.Dondum.
Meguıars kızıltoprak el değiştirdi ordan sonra üsküdar meguıars derken hepsi kapandı ortada kaldım aylardır kendim yıkıyordum birkaç yıkamacıda su tutturup ortamı analiz ettim :) fakat hepsi patates cıktı.Gecen gün senelerdir önünden gectiğim yıkamacıya baktım boş girdim su tutturdum.Sahibiyle tanıştım kendimi tarzımı anlattım ahaha kafa bi cocuk sahibi calışanlardan tufan diye bir genc cocuk var yalan olmasın yalayıp yutuyor kendi ürünlerinizide verebiliyorsunuz su tazziği cok iyi.İlk defa gitmeme rağmen super memnun kaldım.Mekan car wash şaşkınbakkal sahilyolunda otoparkın içinde sahilden boynerin sokagına dönerken sağdaki otopark.aracınızı yıkatırsanız 5 saat ücretsiz otopark hakkınızda oluyor isparka ait otopark.Aşırı memnun kaldım benım gibi ortada kalan varsa kefilim gidin ismimide verin muamele super :) Sahibini falan tanımıyorum ama yarım saatte çözdü benı yıkayanlarda sahibide.Herkeze tavsiye olunur ey dostlar
anadolu yakası pendikte GRJ CAR WASH ta yıkatıyorum