Sadece su ile kabasını iyice alıp, APC ile fırçaladıktan sonra tekrar durularsanız kendine gelecektir. İç trim temizleyici malzemeler işinizi görebilir ayrıca yeniye yakın görünüm için
Printable View
Teşekkür ederim, şöyle bir ürün var ne dersiniz? E-max Paspas Parlatıcı & Bakım KONSANTRE 1 KG Fiyatı
Kullanmadım, pek güvenmiyorum da işin aslı bunlara. En iyi ürünü @grkm gördüğü zaman yazacaktır paspaslar için :)
Ben bu sarp'ı daha geçen sene 5-6 tl den alıyordum ne olmuş bu fiyatlara, kesin satıcılar bu konuyu gördü ürünü lord ettiler bi anda...
tamamen talep ile alakalı :D tahmin etmiştim böyle olacağını :)
almasın kimse seve seve düşer o fiyat.
Ben valla dayanamadım mail attım, sağolsunlar hızlı geri dönüşte yaptılar.
-Yaklaşık olarak 6 ay önce dolar kuru 3.89 civarlarında iken, 10-12 TL civarına satın aldığımız DERİ VİNİL KORUYUCU ürününüzdeki ani fahiş fiyat yükselişinin ( şuan 40 tl' den aşağıya bulmak imkansız) sebebini çok merak ediyoruz diye sordum yanıt olarak;
Ham madde yurt dışı kaynaklı olduğundan dolayı dünya genelinde bu hammadde sıkıntı var geçen yıl 2,25 euro aya aldığımız hammadde şu an 6,50 euro +kdv inşallah kısa zaman da düzelir biz geçen yıldan bu yana elimizdeki ürünleri eski fiyata verdiğimiz den dolayı fiyat artışları yeni yansıyor saygılarımızla .
dediler.
hammadde fiyatının artması + kur farkıymış sebep. Talebin fazla olması kaynaklı değilmiş :D
O zaman biz de almayız yeteri kadar kazandılar bence :)
Ben sonax jel kullanıyorum. Kapılara çamurluklara sıçramıyor, yarı mat bir görüntüsü var, ortalama 1 hafta dayanıyor, bence yeterli.
http://i68.tinypic.com/in6g6v.jpg
sarp kullanıyorum lastikler kuruyken 1 kez sürüyorum ( eldiven kullanmak şart yoksa elden zor çıkıyor) her yıkama sonrası sadece süngerle kuruluyorum lastik yanaklarını en az 2 hafta gidiyor :)
sarp ı aldığım yer kapandı, nerden bulcaz şimdi izmirde :D