sarp protectant 4 damla ile bu kadar oluyor...
[IMG]http://s1307.hizliresim.com/1c/d/q66rt.jpg[/IMG]
Printable View
sarp protectant 4 damla ile bu kadar oluyor...
[IMG]http://s1307.hizliresim.com/1c/d/q66rt.jpg[/IMG]
Carpex tavsiye eden arkadaslar eger dogru urunu aldiysam tirt cikti bu.dun sıktık yikandiktan sonra araç.bugun baktim soluk duruyor etki kalmamiş.
Sametten aldigim urun bundan cok daha iyi.25 tl gidip meguiarsa vermem zaten.
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor
stac plastic tek geçerim. Çabuk bitiyor ama özel günlerde sıkıyorum :D :D
Evet fisfis deil
Lastiklere surdukten sonra sungerde kalani davlumbaza surersen dha iyi olur neden dersen fisfisi sktgin zman hem cok urun gider hemde yere akar
Fisfisli dha kullanisli olablir ama bndeki eski urun dha iyi ve dha uzun sureli gidiyo iddaa ediyorum
Kullanan arkadaslara sorablirsin
+ bendeki urunu gormeden nasil bole bi yorumda bulundun anlamis deilim ezbere konusmayalim
Bendeki urun yarim litresi 7 bucuk tl
Yanindada sunger hediyelidir
2 ay sure zarfinda rekor denebilcek kadr satis yaptim nerdyse
Urun kotu olsa bu kdr talep olurmu sence?
Geçen yaz bundan almıştım hatta bulgaristandaydım araç ile 2-3 günde bir yıkıyodum hergun çok gezdiğim için sıkıyordum davlumbazlara felan çok güzel parlak duruyordu
Hatta 1 haftalığına TR'ye geldiğimde 5-10 tane lastik 4-5 tane torpido götürmüş oraya istemişlerdide :D
++ Aynen bende senden almıştım hala kullanıyorum dibi geldi
Her an alabilirim konuyu bulamamıştım zaten gayette memnunum, güzel duruyor
+ bendeki urunu gormeden nasil bole bi yorumda bulundun anlamis deilim ezbere konusmayalim
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor.
Urun kotuleme gibi bir mesaj varmi burada? Benim kolayima geldigi icin seni tercih etmedim.hem sunger camur olucak vs.fisliyorum geciyorum tercih meselesi yani kotu yorum yok.
Ilk yazicagin mesaji smdi yazmissin tercih meselesi felan
Ilk postunda yarisicaj arkadasa soyluorum seninki fisfis deil sametinki dha mantijli felan demissin bi eksik cumle yanls anlasilmaya sebep oluo ilk okunusta tercih meselesi desen bnde sana yazma gereği duymam
Nyse sknti yok zaten herkesin bakis acisi farkli
@simao
Suan urun satisi durdu cok talep gelirse ancak o zman gönderirim malesef smdiden ksr bakma
@athem nickli arkadası tanımam ürünü hakkında konuşuyorum...
süngeri ıslatıp ürünü kullanın...
pazar günü sürdüm pazartesi park halindeyken çaprazdaki dükkandan bi dayı geldi yanıma,senmi sürdün lastikçimi diye sordu :) dedim ben sürdüm abi , bendede cady var meraklıyımdır böyle bakım ürünlerine ama benim sürdüğüm mat oluyor,bu çok güzel parlıyor (güneş vurdumu harbiden öyle böyle parlamıyor)yarım saattir dükkandan bakıyorum nerden aldın vs... forum diyince anlamam ki falan dedi,dedim dayı sana ben getiririm neyse 2 şişenin tekini ona verdim memnundur heralde onu bilmem,amcaya verdik bende kalmadı bitti diğer şişede, konuda yok bulamadım eğer aynı kalitedeyse alıcam 2 küçük şişe yine konu açılınca.
+ olarak alternatif carpexte iyidir sprey olan (köpük olan değil)
http://img856.imageshack.us/img856/628/ri40.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/2828/lgpv.jpg
Batur abi ( 34btr1907 ) yorumun icin tesekkur ederm
Konu kapandi nie kapandiginida bilmiorum ya zman asimina ugradi yada kapatildi
Suan urunden elimde yok malzemenin kalitesi degismemisse devam etmeyi dusunuyorum
Konuyu tekrar acicam eger acilmazsa ozelden pm atarsiniz tekrar tesekkurler
carpex köpük hakikatten çok kötü 1 kere kullandım lastiğe güneş vurdumu sararmaya başlıyor.
Bendemi spreyavi kutu oda guzel sayilmZ
carpex sprey olanı var shellden 15e aldım ciddi anlamda güzel ama çabuk bitecek sanki sprey olunca elimin ayarı tutmuyor :D
carpex'e bak hele :)
bu kadar ıyı sonuc beklemıyordum.60saat sonra bıle hala parlak.
fıyat-performans olarak cok ıyı.
keske alsaymısım bugun :rolleyes:
geçenlerde benzinciden 17 liraya bi sprey almıştım yıkamadan sonra direk lastiğe sıkıyordm haftalarca parlak kalıyor adını koyucam en kısa zamanda
Enduransı geçen cuma sürdüm lastik hala parlıyor :D