Fren kaliperlerim zaten sıvı sarıya boyalı
Fakat jantın üzerindeki kapak bölgesini daha sonra dediğin gibi sarı yazıylan RS yazısı geçicem
Şu an için böylece takarım nasıl olsa yazı sonradanda yazılabilir.
İşin zor kısmını atlattık çok şükür :)
yok hacı kıllandırma flan.
Daha sonra yapacaklar ıcın nacızane tavsıyem.once ıç kısmı boyayıp sonra dısı boyasınlar.cunkı onemlı olan yuzey dıs yuzeydır.once dıs sonra ıc boyanırsa ,ıc kısımdan atılan boya tozuma yaparak dıs yuzeyın puturlu kalmasına sebep olur.
Vala bende boyıcam jantları bu hafta.genemı sıyah yapsam yoksa baska rengemı gecsem kararsız kaldım.
Cok güzel olmus güzel işçilik :) Benim jantlarında boyaya ihtiyacı var bu boyada güzelmiş hani :D :D :D
Renk çok hoşmuş işçilikte nefis olmuş. Çok beğendim cidden güle güle ve çiziksiz kullanmak nasip olur inş.
Kağıt bant taktikli bir boyama olmuş, :D
Benim kafam her ne kadar siyaha kilitte olsa ellerinize sağlık brolar... qw
Siyah İyn İboda vardı taklitçi demesinler diye :D Şaka bir yana siyahlar aldığımdan beri vardı biliyorsun bıkmıştım zaten komple jant lastik siyah birşey belli olmuyordu pek...
VE RS te büyük değişimler olcak kısmetse daha bu başlangıç son 2 hafta içinde büyük değişimler yapıcam.Süpriz olsun bıçkın TonY:)
hacı bende basladım bugun jant boyama ıslemıne:D
ama benı bılırsın uydur kaydır ıs yapmam.ole lastıgı bantla,eskı boyanın ustune boyama benı bozar:D
jantlardakı boyayı komple soktum 200 er gram daha hafıfledı jantlar:D
yarın metalı gorene kadar zımparaya devam:D
hatta hıc boyamasamı dıye dusunuyorum.dırek alumınyum da cok degısık duruyo:D
hacı degısımı nerden cıkardın sımdı. TIC rs dede olacak guzel degısımler.gene taklıtcılıgın ustunde:D
ellerinize saglık cok güzel olmuş..
Yav arkadaş neden beni taklit ediyorsun şimdi :D
Ben boyadım geri kalma zaten :D
Bende esasında zımparadan sonra düşündüm rollinglik jant lastik neticede baya bir hafiflediler o anda :D
İşin özüne 10 gün içinde büyük değişimler söz konusu olcak az sabret İYN :D
Seviyorum seni :D
Eyvallah çok sağol ...
maşallah ellerinize sağlık çok guzel olmus hepsı
yok yok olmadi selcuk gel takasliyalim jantlari :p
saka bi yana gayet guzel oldu maşallah diyelim
çok iyi olmuş ellerinize sağlık bende benim speedlineları boyatmayı düşünüyorum ama bu renk siyah arabada nasıl olur acaba