Hehe abi honda alacam geri onun sorunlarna kurban :D
Printable View
Aynen abi ben aldım benımde ayarım yok ıste bır turlu yaptıramadım suan 1.6 larda dolasıyorum kesıklık soz konusu bende ama halledıcem cok sukur.. senın oncekı turbo kkk mıydı?
benım turbonun gırısı boyle degıldı cıkıs borusunu yenı yaptırdım emıs 60 lık oalrak buyutucem benımkı spooldan snr acayıp bır sesı war o hosuuma gıdyorum bakalım basınctan snr ne alemde olucak..
Bılmıyorum abı ama ben sukredıyorum yaklasık 100.000 160 bg 18.000 185 bg 2.000 195 olarak kullandım sukurler olsun :) halende gdıyordu ama buyuteyım dedım :D
kamer senin bahtın turbonun yanlış olmasından deil bebeyim yazılımın berbat olmasından kaynaklıydı.
Dizelciler atara geldi :p
race783 siparişi geçtim az önce yakında sıyrık bir pd kullanıcısı daha geliyor :)
Bugun Ecufastte Alper abı ayarımı yaptı bıraz deneme suresı werdı basınclarını ve harıtamı stock cevırım tekrar duzelenledı..
Suan cok sukur kesıklık yok basınc stabıl borularda bıraz kacaklarım war onlarda hal olsun super olucak..
Suan ıcın sıkıntısız gozukuyor ..
Yardımları ıcın ve benle ılgılendıklerı ıcın Alper abıye Emre Eyup ve Bugraya..
Ayarım ve basınclarımı bır sure turboyu test ettıkten sonra Can kardesımede ayrı teskkur edecegım turbo ıcın..
En yakın zamanda Dynomıxte dynomu paylasacagım.
Hadi masallah kzu ya :) alper abi eline saglik dieselking :D
Cahit uğraşmadan bazı şeyler olmuyor olacağına inanmasam seni hiç uğraştırmazım iyi haberlerini bekliyorum Bizim arabalar için en sağlıklı günlük kullanılır turbo şu an sendeki egt olarak o turbo ile top speed kolavarken 450 dereceyi geçmiyordu. Kıymetini bil :)